Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Cântăreaţa face furori pe reţelele de socializare

Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta va deveni mamă pentru a doua oară şi are mari emoţii, pentru că momentul se apropie cu paşi repezi. Artista face furori cu fizicul său pe rețelele de socializare chiar și pe timp de sarcină.

13 nov. 2022, 16:30
Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Cântăreaţa face furori pe reţelele de socializare
Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină

Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Cu puţin timp înainte să nască, a realizat o şedinţă foto profesională, s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere, într-o rochie roz, vaporoasă. În dreptul imaginii, vedeta și-a exprimat bucuria de a deveni mamă pentru a doua oară.

Citeşte şi: Andreea Antonescu și tatăl fiicei ei, Traian Spark, divorțează. Artista e însărcinată pentru a doua oară

Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină

Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă. Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea!”, a scris Andreea Antonescu, la fotografia postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Fanii au reacționat imediat la fotografia făcută publică şi au lăsat zeci de comentarii de apreciere. ”Sarcina si nastere usoara! Sa te bucuri de minunile din viata ta!/ Esti superba, Andreio/ Ce draguta esti . Eu m am simtit ca foca fiind insarcinata”, sunt o parte dintre comentarii.

Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu

Se pare că naşa copilului nu va fi buna sa prietenă, Andreea Bălan, cea care este naşa fiicei sale, Sienna. Blondina a făcut primele declarații şi a mărturisit că și ea are părinți spirituali diferiți în cazul celor două fetițe.

De data asta, nu (n.r. nașa Andreei Antonescu). Și eu am doi copii și am nași diferiți. E normal să pui nași diferiți. De ce să pui la fel nașii? Când e bine să-ți mărești familia.”, a declarat jurata emisiuniunii „Te cunosc de undeva” la Antena Stars.