Cum arăta Angelina Jolie în adolescenţă FOTO

Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a fost dintotdeauna la fel de atrăgătoare precum este în prezent, o demonstrează noi imagini.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 09:52
Cum arăta Angelina Jolie în adolescenţă FOTO

Actriţa în vârstă de 37 de ani, care în adolescenţă era cunoscută ca Angie Voight – fiind fiica actorului Jon Voight-  atrăgea şi pe atunci privirile oamenilor.

Angelina a devenit model în adolescenţă, în timp ce studia actoria. La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand şi de iubitul acesteia, şi a renunţat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.

Într-o fotografie realizată la absolvirea clasei a VIII-a, pe când avea 14 ani, Angelina a fost surprinsă purtând o rochie albă şi un buchet de flori în mână. Vedeta are părul lung prins la spate, iar trăsăturile care au făcut-o faimoasă sunt deja evidente.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft”, a jucat în multe producţii cu succes la public, precum „Dl şi dna Smith”, „A Mighty Heart”, „Gia”, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”.