Cum arată Antonia fără machiaj? Fotografiile cu artista care i-au lăsat pe fani cu gura căscată

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și oricine poate observa acest lucru. Chiar și fără pic de machiaj pe față, artista este încântătoare.

12 ian. 2021, 12:06

Antonia e conștientă de calitățile sale fizice și nu are o problemă în a se poza nemachiată. Ba chiar a postat recent o fotografie pe Instagram cu ea fără make-up, în ciuda faptului că are probleme cu tenul în ultima vreme.

„Din când în când, fața mea se umple de coșuri, dar am învățat să fiu ok cu asta. Sunt doar copleșită de stres”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Fanii artistei au apreciat curajul acesteia de a se poza și în zile mai rele și au încurajat-o cu vorbe frumoase.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți și să te iubești oricum ai fi. Felicitari pentru curaj!”, „Ești frumoasă”, „Ești minunată”, „Încă ești foarte drăguță. Nu te stresa din cauza lucrurilor minore pe care nu le poți controla”. „Ești frumoasă în fiecare zi”. „Ai o frumusețe naturală rară”, sunt doar câteva dintre comentariile de la poza cântăreței de 31 de ani.

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă? Când va avea loc cel mai așteptat eveniment din lumea mondenă

Antonia se bucură de o perioadă frumoasă a vieții ei. Are o familie frumoasă, a reușit să divorțeze de fostul soț și se poate pregăti de nunta cu Alex Velea.

Apropiații artiștilor au dezvăluit că Antonia și Alex vor să se căsătorească, dar că momentan nu pot trece la acțiune din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce se va termina totul, cei doi vor începe pregătirile. Va fi, probabil, unul dintre cele mai așteptate evenimentel din lumea mondenă.

“Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiații cuplului pentru Playtech.