Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București, proaspăt amenajat: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”

Claudia Pătrășcanu și-a amenajat un apartament în București, unde va locui alături de cei doi copii ai săi atunci când vor veni în Capitală din Constanța.

25 apr. 2024, 21:27
Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București, proaspăt amenajat: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”
Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București, proaspăt amenajat: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”

Chiar dacă este stabilită în Constanța, unde și-a construit o vilă de vis, Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament și în București unde și-a dorit să poată sta cu copiii săi atunci când vin să o viziteze. Acum este mândră că a reușit să îl pună la punct și să îl amenajeze exact așa cum și-a dorit.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit: „Am copilărit împreună, tatăl meu l-a iubit foarte mult”

Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București

După ani buni în care s-a cazat pe la prieteni când venea în București, Claudia Pătrășcanu și-a amenajat apartamentul din Capitală mult visat. Și cei doi băieți ai artistei, pe care aceasta i-a adus să vasă noua casă, sunt mulțumiți de rezultat.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău și-a amenajat apartamentul în tonuri naturale, în imobil predominând bejul și maroul, iar decorațiunea stucco venețian din living dă o notă de eleganță locuinței. Băiețeii artistei au fost cel mai impresionați de lustră, ale cărei lumini se pot schimba cu ajutorul unei telecomenzi.

„Ce minunat este…când trecem prin București, nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor adevărați și le mulțumesc pentru găzduire și iubire. Prin hoteluri, ba chiar îmi riscam viața conducând pe autostradă în miez de noapte pe ploaie, furtună, zăpadă, cu teamă de tiruri, doar ca să ajung înapoi la Constanța. Lucrurile acestea nu se uită niciodată”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Anul trecut, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în noua vilă din Constanța, pe care a construit-o și amenajat-o după bunul ei plac. Recent, artista spunea că nu are bunuri pe numele ei, locuința și mașina fiind pe numele mamei sale. Cu banii câștigați din muzică, Claudia Pătrășcanu încearcă să le ofere celor doi băieți ai săi o viață frumoasă, fără lipsuri, dar modestă.

Și cu toate că și-a cumpărat apartamentul din București, artista nu are de gând să se mute din Constanța, ci a făcut investiția pentru că vine des în Capitală prin prisma proiectelor sale muzicale.

„Mă ocup de amenajarea apartamentului din București, sunt pe ultima sută de metri cu designul și curățenia. Până se întorc copiii din vacanță vreau să fie totul pus la punct așa cum și-au dorit ei camera. Nu ne mutăm în București, dar am vrut să avem un loc al nostru și acolo, ca să nu mai stăm prin hoteluri și să înnoptăm atunci când venim aici, ci să ne simțim ca acasă”, a spus artista pentru spynews.ro.

Citește și: Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani: „Nu aș mai face-o în viața mea”