Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit: „Am copilărit împreună, tatăl meu l-a iubit foarte mult”

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum mulți ani, când părinții lor erau prieteni de familie. Ei s-au cunoscut prin intermediul tatălui cântăreței, care îi era bun prieten fostului solist de la LA.

18 mart. 2024, 16:26
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit: „Am copilărit împreună, tatăl meu l-a iubit foarte mult”
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit. S-au cunoscut când erau copii, iar la începutul anilor 2000 au început o relație. În urmă cu ceva timp, prezentatorul a mărturisit că prima fată pe care a iubit-o a fost chiar artista.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Liviu Vârciu, primul ei iubit

Recent, cântăreața a confirmat că îl cunoaște pe Liviu Vârciu de pe vremea când erau copii, întrucât părinții lor au fost prieteni de familie și în adolescență au devenit iubiți.

Da, așa este. A fost primul prieten, să zic, pentru că părinții noștri au fost prieteni de familie, erau foarte aproape, am fost și vecini de bloc. Părinții noștri își făceau vacanțele împreună, iar pe noi ne lăsau la bunicii lui Liviu. Am copilărit împreună, atât cu el, cât și cu fratele lui, Ionuț și s-a întâmplat să fim și iubiți, la vârsta de 19 ani.

Tatăl meu l-a iubit foarte mult pe Liviu și îi spunea Sucă. L-a învățat să cânte la acordeon și își dorea să fim împreună pe viață. Este de domeniul trecutului, am un respect deosebit pentru Liviu și pentru soție. Fiecare și-a întemeiat o familie”, a povestit Claudia Pătrășcanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi scria acesta: „Îmi pare rău de mor! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”

De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Claudia Pătrașcanu

Totul s-a terminat atunci când a aflat că Claudia l-ar fi înșelat. „Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înșelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, a spus Vârciu pentru o emisiune de la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

Claudia Pătrășcanu are o altă variantă. Ea spune că Liviu e cel care a făcut-o să sufere. „Și-așa mama e supărată pe tine. I-am povestit că m-ai făcut să sufăr. Aveam 19 ani”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiunea respectivă.