Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan. Sandra a făcut publice imaginile

Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan. Soția lui, Sandra, a făcut publice primele imagini cu casa în care va locui antrenorul împreună cu familia lui pentru perioada următoare.

28 aug. 2023, 14:24
Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan. Sandra a făcut publice imaginile

Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan. Antrenorul a plecat în această vară de la Rapid și a acceptat oferta celor de la Azerbaidjan, unde ar câștiga 500.000 de euro pe sezon.

Citește și: Sandra Mutu, o adevărată fashionistă. Cât costă perechea de blugi cu care soția antrenorului a făcut furori pe Instagram

Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan

Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au făcut o nouă schimbare impresionantă în viața lor și s-au mutat într-un apartament de lux în Azerbaidjan, cu o frumoasă vedere către mare. Soția fostului fotbalist a împărtășit câteva imagini pe Instagrem cu noul lor imobil, arătând cât de fericită este pentru această schimbare.

Apartamentul în care s-au mutat, cu o fereastră mare ce permite admirarea mării și un balcon spațios, perfect pentru relaxareâ, le oferă posibilitatea de a se bucura de frumusețea Azerbaidjanului.

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

După divorțul din 2013, Consuelo Matos le-a luat pe fete și s-a mutat în țara natală, Republică Dominicană. Anii au trecut, ele au crescut, iar acum fostul fotbalist a ajuns în postura de tată de adolescente. Astfel că, ajuns la 44 de ani, are multă treabă, nu doar ca antrenor, dar și ca tată. Iar dacă pe băieți îi are aproape, fetele sale din al doilea mariaj, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Cele două fete vor să își continue studiile în Europa, ceea ce presupune multă birocrație, au intervenit și alte probleme. Mai exact, „Briliantul” s-a văzut în punctul în care și-a dat seama că fiica lui cea mare nu mai este un copil. Adriana și-a făcut iubit, iar gândul acesta nu-l face deloc fericit.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu.