Sandra Mutu, o adevărată fashionistă. Cât costă perechea de blugi cu care soția antrenorului a făcut furori pe Instagram

Sandra Mutu, o adevărată fashionistă. Antrenorul și-a găsit liniștea în brațele brunetei, care i-a dăruit și un băiețel. Calitățile sale fizice au ajutat-o să câștige concursuri de frumusețe, dar și inima unuia dintre cei mai râvniți bărbați din România. Chiar dacă a renunțat la modelling, tânăra a rămas pasionată de modă.

15 aug. 2023, 19:03
Sandra Mutu, o adevărată fashionistă. Cât costă perechea de blugi cu care soția antrenorului a făcut furori pe Instagram
Sandra Mutu, o adevărată fashionistă.

Sandra Mutu, o adevărată fashionistă. La 30 de ani, partenera lui Adi Mutu face senzație cu fiecare apariție, iar recent s-a pozat într-o pereche de blugi Mugler, care costă câteva salarii minime pe economie.

Citește și: Adrian Mutu, despre cuceririle din viața sa. „Briliantul” s-a iubit cu handbalista Irina Neagu: „Primul sărut a durat două ore”

Sandra Mutu, o adevărată fashionistă

Chiar dacă nu mai apare pe podium, Sandra își onorează contractele pe care le are, fie că face reclamă la bijuterii, haine, ceaiuri etc. Reușește să pună în valoare tot ce poartă, iar acum uimește cu o pereche de blugi inediți.

Bruneta s-a afișat, zilele trecute cu o bereche de blugi extrem de sexy, de la Mugler, care costă nu mai puțin de 813 de euro, pe site-ul Farfetch, și îi lasă la vedere picioarele lungi și sexy.

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

După divorțul din 2013, Consuelo Matos le-a luat pe fete și s-a mutat în țara natală, Republică Dominicană. Anii au trecut, ele au crescut, iar acum fostul fotbalist a ajuns în postura de tată de adolescente. Astfel că, ajuns la 44 de ani, are multă treabă, nu doar ca antrenor, dar și ca tată. Iar dacă pe băieți îi are aproape, fetele sale din al doilea mariaj, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Cele două fete vor să își continue studiile în Europa, ceea ce presupune multă birocrație, au intervenit și alte probleme. Mai exact, „Briliantul” s-a văzut în punctul în care și-a dat seama că fiica lui cea mare nu mai este un copil. Adriana și-a făcut iubit, iar gândul acesta nu-l face deloc fericit.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu.