Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Vedeta a renovat locuința pe care i-a dăruit-o Victor Pițurcă. ”Pentru totdeauna”

Cum arată și cât costă apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Vedeta este pasionată de eleganță și rafinament, Vica Blochina și-a transformat simplul apartament într-o casă superbă.

11 mart. 2024, 20:08

Toată lumea știe cine este Vica Blochina, însă puțini știu și în ce casă locuiește vedeta.

Citește și EXCLUSIV | Vica Blochina își deschide sufletul pentru RomâniaTV. Cât de grav a fost aceasta afectată de depresie: „Viața nu mai are sens. Cum am putut să ajung aici?”

Vedeta a făcut multe modificări locuinței pe care a achiziționat-o în 2007. Iar acum, după mai multe renovări, Vica este, în sfârșit, mulțumită de designul interior, așa că a făcut un tur al casei pentru fani.

Vica Blochina a făcut eforturi serioase! Astfel că, vedeta și-a pus creativitatea la încercare pentru a-și transforma apartamentul din centrul Bucureștiului într-un spațiu care o face să se simtă perfect.

După o serie de renovări radicale, locuința din Capitală a devenit un adevărat simbol al luxului și bunului gust.

Vica Blochina a achiziționat apartamentul într-o zonă de prestigiu a Capitalei, în anul 2007, și cu multă răbdare a început să facă schimbări ce i-au modificat complet aspectul, de la culori și mobilier până la decorațiuni.

„Acest tablou cu Angelina Jolie este făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Îmi plac pictorii români. Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă și cu lumină. Îmi plac culorile calde și culorile deschise, dar având copil mic nu puteam să fac.

Am păstrat candelabrele din cristal și vor rămâne pentru totdeauna. Vitrina este adusă din Asia. Sunt piese de mobilier de peste tot din lume. Oglinda este cumpărată de la un magazin de antichități și e foarte, foarte veche. Patul este făcut din piele de crocodil. Candelabrele sunt aduse din China și sunt din cristal”, a declarat Vica Blochina, potrivit Antena Stars.

Vica mai deține trei apartamente în Capitală

De asemenea,  Vica Blochina mai deține alte trei apartamente în București, iar cel în care locuiește, în prezent, i-a fost dăruit de către Victor Pițurcă în urmă cu 17 ani.

Imobilul este foarte spațios, adică are 125 de metri pătrați împărțiți în trei camere și două balcoane.

În urma renovării, valoarea apartamentului a crescut la 350.000 de euro.

S-a spus, la un moment dat, că Vica Blochina ar fi avut probleme cu cei de la administrație, pentru că nu și-ar fi plătit întreținerea.

„Niciodată nu o să se întâmple acest lucru (n.r. – să fiu evacuată). Apartamentul nu e scos la nicio licitație, iar eu stau acolo. Eu când am cumpărat apartamentul avea nu știu ce datorie, despre care eu nu știam și am aflat mai târziu și de asta s-au strâns foarte multe penalizări.

Citește și Vica Blochina, adevărul despre relațiile cu bărbații din viața ei, după Victor Pițurcă: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Prin 2010 sau ceva de genul acesta, eu am vrut să mă înțeleg cu ei și le-am spus: ”Am suma asta de bani de achitat, dar hai să facem o înțelegere astfel încât să vă dau în trei, patru rate ca să pot să achit totul la zi”, dar mi-au zis că nu vor. Și așa am ajuns să plătesc penalizare peste penalizare și n-am reușit să ajung la zi cu facturile. Era vorba despre circa 10.000 de euro”, a mai adăugat Vica Blochina, pentru Cancan.ro.