Vica Blochina, adevărul despre relațiile cu bărbații din viața ei, după Victor Pițurcă: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a făcut dezvăluiri fără perdea din viața ei amoroasă. După relația de 16 ani cu Victor Pițurcă, blonda a ajuns să se răzbune pe alți bărbați din cauza fostului selecționer.

29 apr. 2023, 10:15
Vica Blochina, adevărul despre relațiile cu bărbații din viața ei, după Victor Pițurcă: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”
Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina a mărturisit că mulți bărbați cu care a avut relații după Victor Pițurcă au avut nevoie să meargă la psiholog din cauza ei.

”Îmi plăcea să mă și răzbun. După Pițurcă, bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă.

Citește și Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Divele au fost la cuțite din cauza lui Alex Bodi: ”Măi, nebuno”

Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubită”, a dezvăluit Vica Blochina, la podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

În ceea ce-l privește pe Victor Pițurcă, bărbatul căruia Vica Blochina i-a făcut un copil, pe Eden, aceasta i-a transmis un mesaj acid.

”Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta (n.r. relaţia ei cu Victor Piţurcă). Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai personaj decât el (n.r. Victor Piţurcă). A îmbătrânit. Gata, a fost!”, a mai spus Vica.

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă

Vica și Victor Pițurcă s-au cunoscut când ea avea 20 de ani și dansa în clubul Melody. Au avut o relație secretă timp de 16 ani, iar ulterior ea l-a dat în judecată pentru nerecunoașterea paternității fiului lor. Ulterior a avut câștig de cauză și a primit o pensie alimentară de 10.000 de euro.

Citește și Vica Blochina trece prin momente grele. Fiul său nu vrea să se întoarcă la ea: „Nu vorbește cu nimeni”