Cum arată astăzi copilul care a uimit internetul cu expresia sa. Micuţul trăieşte o dramă teribilă FOTO

Cu toate că milioane de oameni ştiu fotografia de mai jos, puţini sunt cei care ştiu cum îl cheamă pe micuţul ce a devenit faimos peste noapte datorită unei singure imagini. Mai mult, în prezent, el vrea să îi salveze viaţa tatălui, care este la un pas de moarte.

16 apr. 2015, 08:00

Sammy Griner, un copil din Florida, America, a fost fotografiat de mama sa pe plajă în luna august a anului 2007, atunci când micuţul avea doar 11 ani. Cu toate acestea, datorită expresiei sale faciale inconfundabile în anul 2011 fotografia a devenit virală şi folosită drept „meme” de atunci, potrivit WJCT.

Citeşte şi Un selfie extraterestru: Primul astronaut care s-a pozat singur pe orbita Pământului FOTO

În prezent, el are opt ani şi continuă să aibă succes pe internet, fiind poreclit „success kid”, chiar dacă înfăţişarea lui s-a schimbat semnificativ. Inedit este faptul că mama copilului, Laney Griner, a recunoscut că nu s-ar fi aşteptat niciodată ca imaginea respectivă să aibă un astfel de succes pe internet.

Citeşte şi Statul excesiv pe Facebook dăunează grav stimei de sine

Cu toate acestea, familia lui Sammy trece printr-o perioada extrem de grea, după ce tatăl băiatului are nevoie de un transplant de rinichi, iar mama încearcă să strângă suma de 75 000 de dolari pentru tratament şi transplant. Justin, tatăl lui Sammy, a fost diagnosticat în anul 2006 cu o insuficenţă renală, iar de atunci face dializă timp de patru ore pe zi, trei zile pe săptămâna. În timp de asigurarea medicală acoperă numai 80 la sută din costuri, bărbatul mai are nevoie de 12 000 de dolari.

Pentru că şi-au dat seama de puterea internetului, Laney şi Sammy sunt extrem de încrezători că se vor strânge banii necesari, mai ales că în numai 6 zile de la lansarea campaniei pe internet, ei au strâns 43 000 de dolari.