Dragoste necondiţionată: I-a DONAT un RINICHI, iar el a făcut-o să PLÂNGĂ în hohote. Ce a urmat…

Un bărbat de 29 de ani din Marea Britanie a primit de la prietena lui de 27 de ani un rinichi, salvându-i astfel viaţa. A vrut să povestească experienţa lui în cadrul unei emisiuni de televiziune. Dar obiectivul lui a luat pe neaşteptate o turnură surprinzătoare.

10 aug. 2014, 13:49

Ben Fowles şi prietena lui, Jade Crawford, au apărut la postul de televiziune ITV1, în emisiunea Good Morning Britain, cu intenţia de a povesti cum ea i-a donat riniciul care i-a salvat viaţa.

Dar scopul lui Ben era  dublu. El nu voia doar să povesteascî despre experienţa sa medicală, ci avea şi un alt obiectiv secret, acela de a-i mulţumi într-un mod special iubitei lui.

Astfel, în plină emisiune, în care cei doi invitaţi îşi depăneau experienţa prin care au trecut cu succes, Ben a întrebat-o pe neaşteptate pe Jade dacă vrea să se căsătorească cu ea, scrie mirror.co.uk.

Citeşte şi VESTE BUNĂ pentru românii care aşteaptă un TRANSPLANT. Vor putea primi organe şi din ţări europene

A fost momentul culminant al emisiuni şi, cu siguranţă, un moment de neuitat pentru cei doi. Jade (27 de ani), mama a doi copii, a izbucnit pur şi simplu în lacrimi, după ce Ben (29 de ani) a cerut-o în direct, la televiziune, de soţie. Abia a putut să spună, printre lacrimi, mult-aşteptatul „DA”, că Ben îi şi pusese inelul pe deget.

Aşteptau de-o viaţă

„Am aşteptat atât de mult acest moment, încât credeam că nu o să mai vină. Aştept de 11 ani să mă ceară de soţie”…, s-a confesat Jade.

„Este formidabilă”, a spus, la rândul lui, Ben, care o iubeşte pe Jade din copilărie şi au deja doi copii, deşi nu au fost căsătoriţi niciodată.

Citeşte şi CERERE în CĂSĂTORIE ORIGINALĂ, devenit virală pe Internet: Zece MILIOANE de oameni au apreciat-o VIDEO

Ben, care este mecanic de aviaţie, fusese diagnosicat cu o afecţiune gravă la rinici care l-a pus în pericol de moarte, activitatea lui renală reducându-se la numai 34%. Ca să trăiască, avea nevoie de transplant. Jade s-a oferit să îi doneze un rinichi. A făcut acest lucru în luna mai.

„Aşa a fost soarta. Transplantul mi-a trasnformat atât dfe mult viaţa de familie. Şi dacă n-ar fi fost Jade, ar fi tebuit să aştept ani de zile. Îi încurajez pe toţi oamenii care suferă cum am suferit eu să se înscrie pe lista de transplanturi.”

Experienţa prin care au trecut împreună, au deteminat-o pe Jade să se reorienteze profesional. Ea vrea să devină asistentă medicală.