Cum arată astăzi puştiul care a jucat cu Jim Carrey în „Mincinosul mincinoşilor”. Fanilor nu le-a venit să creadă ce s-a ales de tânărul actor – FOTO

Băiețelul care a jucat alături de Jim Carrey în "Mincinos mincinoşilor, filmul iubit de toţi românii, s-a schimbat fabulos. Acesta arată complet diferit, acum că a crescut.

14 mart. 2022, 23:44

Cum arată astăzi puştiul care a jucat cu Jim Carrey în „Mincinosul mincinoşilor”.  Justin Cooper a jucat în „Mincinosul mincinoşilor” în rolul lui Max Reede, băiatul care a închis ochii și și-a dorit ca tatăl său inutil (Carrey) să nu spună niciodată o altă minciună. Dorința a provocat o durere nesfârșită pentru tatăl său, avocat, care se baza pe să le spună porcilor în viața de zi cu zi.

Cum arată astăzi puştiul care a jucat cu Jim Carrey în „Mincinosul mincinoşilor”. Fanilor nu le-a venit să creadă ce s-a ales de tânărul actor – FOTO

Justin și-a făcut debutul în actorie în îndrăgitul sitcom, Full House, și a avut, de asemenea, o perioadă frumoasă, General Hospital.

A jucat într-un număr considerabil de filme pe vremea când era copil, inclusiv The Magnificent Seven și Dennis 2: Dennis Strikes Again.

Justin, acum în vârstă de 33 de ani, a avut și roluri recurente în serialele TV Brother’s Keeper și All About Us.

Ultimul său rol al său a fost în drama juridică The Practice în 2003. Justin a lăsat în urmă lumina reflectoarelor și arată total diferit de acel băieţel inocent. Părul lui blond-auriu în detrimentul uneui şaten, iar acum poartă ochelari și barbă.

Citeşte şi. O legendă a șahului mondial a dat Netflix în judecată pentru serialul „Gambitul Damei” şi cere despăgubiri de milioane de dolari. „Puţine lucruri mă pot traumatiza emoţional, dar acesta este umilitor”
 

Fostul actor este acum în domeniul sportiv și lucrează ca producător executiv la FoxSports.

Mincinosul mincinoșilor ste un film de comedie american din 1997, regizat de Tom Shadyac după un scenariu scris de Paul Guay și Stephen Mazur și avându-l în rolul principal pe Jim Carrey. Carrey a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur (1997) pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un film (muzical/comedie).

Acest film este al doilea din cele trei filme la care au colaborat Carrey și Shadyac, primul fiind Ace Ventura: detectivu’ lu’ pește și al treilea fiind Dumnezeu pentru o zi. Este, de asemenea, a doua dintre cele trei colaborări între Guay și Mazur, celelalte fiind The Little Rascals și Heartbreakers. A fost făcut un remake neoficial la Bollywood cu titlul Kyo Kii… Main Jhuth Nahin Bolta.

Premiza filmului Mincinosul mincinoșilor, că un personaj principal trebuie să spună adevărul pentru următoarele 24 de ore, poate fi, de asemenea, găsită în filmul Nothing But the Truth al lui Bob Hope – ale cărui drepturi au fost achiziționate de Universal în momentul în care a lansat Mincinosul mincinoșilor.

Citeşte şi: George Simion a răbufnit după ce LIVE-urile din Parlament ar putea fi interzise. „Este cenzură de neimaginat. O să filmez de acum toate ședințele tuturor comisiilor”