Cum arată, azi, boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”? Actorul Selim Bayraktar s-a schimbat radical

Dacă ai urmărit serialul-fenomen "Suleyman Magnificul", cu siguranţă îţi aminteşti de boierul Sumbul. La 47 de ani, actorul Selim Bayraktar, cel care i-a dat viaţă, lui Sumbul, este complet schimbat şi greu de recunoscut.

17 ian. 2023, 12:05

Cum arată, azi, boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”. Trecerea timpului a lăsat urme adânci pe faţa lui Selim Bayraktar.

Cum arată azi boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”

Actorul şi-a lăsat părul lung care, între timp, a devenit şi grizonant. Şi-a lăsat barbă şi a slăbit mult. Actorul locuiește într-un apartament de lux, în Antalya.

Acesta este palatul meu și al soției mele! Am vazut nenumărate case, dar niciuna nu ne-a plăcut mai mult decât aceasta”, le-a spus Selim jurnaliștilor din Turcia atunci când aceştia i-au păşit pragul.

Cum a obținut Selim Bayraktar rolul boierului eunuc Sumbul

În „Suleyman Magnificul”, Bayraktar interpreta rolul unui eunuc a cărui sarcină era să aibă grijă ca întreg haremul sultanului Suleyman să fie în ordine și să pregătească, la nevoie, cadânele pentru a trece pe Calea de Aur, spre iatacul Majestății Sale. Cu câţiva ani în urmă, actorul mărturisise că familia şi restul apropiaţilor lui l-au sfătuit să nu accepte rolul.

Citeste si Motivul pentru care actrița din Suleyman Magnificul a încercat să își ia viața

Timur Sevci, producătorul serialului, mi-a povestit despre proiectul “Suleyman Magnificul”, considerându-mă potrivit pentru rolul eunucului Sümbül. Proiectul se anunţa a fi unul fabulos şi nu m-am înşelat. Familia a fost destul de reticentă în privinţa personajului. La fel şi prietenii apropiaţi. Cu toţii m-au sfătuit la început să nu accept rolul, pentru că se temeau că oamenii îmi vor pune eticheta, iar acest lucru mi-ar aduce un prejudiciu de imagine. Este adevărat că au existat câteva situaţii când fanii m-au întrebat dacă îmi plac femeile sau bărbaţii (văzându-l pe Sümbül), însă am privit detaşat situaţia”, a declarat actorul în presa internațională, în anul 2013.

Bayraktar a reuşit să facă un rol fabulos, iar acesta a fost, de departe, cel mai important și mai grandios proiect de televiziune al actorului.

Citeste si Boala fără leac de care suferă Monica Tatoiu: „Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, nu există tratament”