Motivul pentru care actrița din Suleyman Magnificul a încercat să își ia viața

Actrița Meryem Uzerli, interpreta lui Hurrem din celebrul serial turcesc Suleyman Magnificul, a fost la un pas să-și pună capăt zilelor. Tristețea cruntă trăită cu mulți ani în urmă ar fi împins-o la această decizie.

22 dec. 2022, 22:41

Frumoasa actrița Meryem Uzerli, în vârstă de 39 de ani, a trăit o adevărată dramă acum câțiva ani. Stresul acumulat în carieră și perioada foarte grea din punct de vedere emoțional și-au pus amprenta pe psihicul ei.

Vedeta a fost la un pas să se sinucidă, după ce a fost înlocuită cu altă actriță (Vahide Percin), în celebrul serial Suleyman Magnificul, unde a interpretat-o pe Sultana Hurrem, conform kanald.ro

Citiți și: Cum arată acum boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”. Actorul este de nerecunoscut

Această veste a întristat-o atât de tare încât a părăsit camera de hotel în care locuia în Turcia și a revenit în Germania. Presa din Turcia scria atunci că Meryem este cea care a decis să se retragă. La acel moment, actrița trecea printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere emoțional.

Vestea care a distrus-o pe frumoasa Meryem Uzerli din serialul Suleyman Magnificul

În perioada filmărilor (2011 – 2014) pentru celebrul serial, Meryem a avut o relație cu Can Ateș, un cunoscut afacerist turc de care era foarte îndrăgostită. Deși avea încredere în el și îl iubea, bărbatul i-a fost infidel și a înșelat-o, lucru care a afectat-o foarte tare, potrivit doyouknowturkey.com.  Vestea a fost cu atât mai dureroasă deoarece era însărcinată cu el.

Acesta a fost momentul în care frumoasa actriță ar fi vrut să-și ia viața, mai ales că bărbatul i-ar fi cerut să facă avort.

Meryem Urzeli nu a rezistat și ar fi încercat să se arunce de la balconul camerei în care locuia la Istanbul.

Deși avea un program normal de lucru, de cinci zile pe săptămână, Meryem era epuizată psihic. Mai exact, suferea de sindromul burnout, motiv pentru care a decis să se trateze la o clinică de specialitate din Berlin.

„Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva” a declarat atunci producătorul serialului, Timur Savcı, pentru publicația Hurryet Daily News.

După acest episd nefericit, actrița a plecat în Germania unde a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta nu a oferit informații cu privire la identitatea tatălui copilului ei.

Citiți și: Moarte fulgerătoare înainte de Crăciun! Actrița a murit la 32 de ani: „Inimile noastre sunt frânte!”