Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Thylane Blondeau are 21 de ani și este un fotomodel de succes

Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Fotomodelul Thylane Blondeau, în vârstă de 21 de ani, și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, câștigându-și atunci renumele de cea mai frumoasă fetiță din lume.

21 aug. 2022, 10:13

Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. La numai 4 ani, micuța Thylane a urcat pe podiumul rezervat manechinelor și a făcut-o într-un mod spectaculos, într-o prezentare pentru creatorul de modă Jean-Paul Gaultier. Imediat a fost remarcată de presa internațională, care a declarat-o „fata cea mai frumoasa din lume”. Puțin mai târziu, la 6-7 ani, a avut și prima ședință foto profesionistă.

Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”

Thylane Blondeau are 21 de ani și activează în continuare în lumea modellingului. Chiar dacă succesul său nu este unul major, franțuzoaica e urmarită în continuare la fiecare pas, tocmai pentru prestigiul pe care și l-a construit în copilarie.

Drept dovadă stau fotografiile apărute în mediul online în care Thylane își expune corpul la soare, în costum de baie, în compania iubitului, actorul Ben Attal (25 de ani).

Citește și: Dieta senzațională care te ajută să arăți ca un fotomodel în doar trei zile. Iată cum poți să slăbești fabulos într-un timp atât de scurt

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BENJAMIN ATTAL (@bennattal)

Tânăra și-a dezvoltat și propria afacere, o linie vestimentară, Heaven May. De asemenea, în 2015 a jucat și intr-un film. Thylane e fiica unei prezentatoare TV, Veronika Loubry, și a fostului fotbalist francez Patrick Blondeau.