FOTO. Mădălina Ghenea a ajuns pe perfuzii! Mesajul disperat al actriței, de pe patul de spital

Deși în public mereu afișează un zâmbet larg, care îi face să creadă pe toți că are o viață foarte fericită, frumoasa Mădălina Ghenea are și ea, din când în când, probleme.

10 iul. 2022, 18:14
FOTO. Mădălina Ghenea a ajuns pe perfuzii! Mesajul disperat al actriței, de pe patul de spital

Actriță și fotomodel, Mădălina Ghenea locuiește în Italia de mulți ani, alături de mama și de fiica ei. De curând, vedeta le-a dat fanilor din mediul virtual o veste care i-a speriat.

Mădălina Ghenea a ajuns pe perfuzii! Ce mesaj a transmis, de pe patul de spital

Se pare că Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă destul de delicată, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate. Vedeta a fost forțată să ia o pauză de la activitatea profesională din cauza oboselii.

Citește și: Trucul cu care Mădălina Ghenea le provoacă bărbaţilor fiori reci pe şira spinării. VIDEO

„Din păcate nu mă simt foarte bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi putea să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să îmi anulez toate angajamentele de muncă. Am lucrat non-stop timp de 8 luni, fără nicio zi liberă și cred că corpul meu strigă disperat după o pauză. Voi renunța la Instagram și Whatsapp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris românca pe Instagram.

 

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată

Mădălina Ghenea arată senzațional și nemachiată, iar acest lucru a fost observat rapid de internauții care au complimentat-o. Aceștia au felicitat-o, în număr mare, pentru modul în care arată și transparența de care a dat dovadă, fără emoții.

„Este 7 dimineața, cu o seară înainte de a participa la ceremonia de închidere @festivaldecannes, ea mă trezește cu entuziasmul ei obișnuit făcându-mi un mic spectacol.

Citește și: Trei generaţii într-o poză! Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica şi mama sa într-o vacanţă de lux

Îmi spune: „Pot să-ți fac o poză fără machiaj, sclipici, orice bijuterii, exact ca asta’ . Simt că un camion m-a lovit după 2 săptămâni de evenimente.

Dar prin lentila ei oboseala devine un plus. Mulțumesc @vicoolyasaida pentru prietenie și magie! Te iubesc și poate ar fi trebuit să te las să retusezi aceste poze!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram.

Celebra Mădălina Ghenea e una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. Pe lângă talentul incontestabil, cea care a consacrat-o și care a ajutat-o să se remarce a fost frumusețea ei. Artista de 34 de ani are un ten perfect, dar și un trupul perfect. Ea arată impecabil chiar și după ce a devenit mamă, acum câțiva ani când a adus-o pe lume pe fiica ei Charlotte.