Cum arată azi Dana Coteanu, alias Marijuana, „cea mai fidelă fată”. Greutățile vieții au transformat-o într-o femeie puternică

Dana Coteanu, prima artistă hip-hop din România, s-a confruntat cu multe drame după ce s-a retras din muzică. În ciuda greutăților ea și-a găsit echilibrul alături de cele două fiice, iar acum are o nouă pasiune din care câștigă bani.

09 nov. 2021, 18:53

Dana Coteanu, cunoscută fanilor drept Marijuana „Cea mai fidelă fată”, a fost prima artistă de hip-hop din România care a rupt topurile în anii ’90 adoptând un stil de muzică domnat de prezențe masculine.

La vremea aceea talentul ei a fost recunoscut de nume mari ale hip-hop-ului românesc cum ar fi BUG Mafia și La Familia, alături de care a avut și câteva colaborări. Dana Marijuana și-a demonstrat versatilitatea atunci când a făcut o piesă și cu Loredana Groza.

Anii au trecut, iar Dana Coteanu a purtat o luptă continuă pentru dobândirea unui echilibru interior. După ce a reușit să renunțe la substanțe și a ieșit dintr-o relație abuzivă cu fostul partener, artista, acum în vârstă de 42 de ani, și-a găsit liniștea alături de cele două fiice Alesia (16 ani) și Iris (6 ani)

“O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam”, declara Dana în urmă cu două luni.

Imagini șocante cu Loredana Groza nemachiată și necoafată. Cum arată de fapt artista care susține că nu are nicio operație estetică
Cântăreața se descurcă acum din banii pe care îi câștigă vânzând tablouri. “În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar”, a mai adăugat artista.

Artista nu a renunțat însă la marea ei pasiune: muzica. Ea ține legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram.

Anul trecut, Dana a lansat piesa “Nu mi-e greu”, alături de Chica con Cana. La începutul lunii octombrie, artista a colaborat cu w.Aria la melodia “Pune inimă”. Videoclipul piesei a fost lansat chiar de Ziua Internațională a Inimii, relatează PRO TV.

Andreea Bănică, afectată grav de pandemie. Are următorul concert abia în vara anului 2022!

Andreea Bănică, afectată grav de pandemie. Andreea Bănică nu a mai avut concerte de ceva timp, iar următorul este programat abia în vara anului viitor. Artista recunoaște că i-a fost greu să stea atât de mult timp departe de scenă.

Andreea Bănică recunoaște că nu este tocmai ușor în această perioadă, dar nu o duce rău din punct de vedere financiar, fiind implicată în mai multe campanii online, care îi aduc un venit frumușel. „Tocmai m-a anunțat Lucian (n.r. – Lucian Mitrea, soţul şi impresarul său) că am un concert la anul, în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea”, a spus Andreea Bănică.

Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”
„Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine. Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a mai spus Andreea Bănică.


loading...
Partenerii noștri