Imagini șocante cu Loredana Groza nemachiată și necoafată. Cum arată de fapt artista care susține că nu are nicio operație estetică

Loredana Groza este una dintre artistele veterane ale României, iar recent vedeta de 51 de ani care susține că nu are nicio operație estetică a fost surprinsă fără machiaj, necoafată și îmbrăcată în trening.

29 oct. 2021, 19:09

Loredana Groza este e una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La 51 de ani artista continuă să șocheze prin stilul ei excentric de a se prezenta atât în videoclipuri cât și pe social-media.

Unii au apreciat-o pentru imaginea ei, iar alții au criticat-o pentru alegerile vestimentare mult prea provocatoare. Recent, artista care susține că nu are nicio operație estetică a ieșit pe stradă complet nemachiată, necoafată și îmbrăcată într-un trening simplu și larg.

Citește și: Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO
Loredana este jurat în emisiunea „X factor” de la Antena 1, unde publicul îi admiră ținutele strălucitoare.

Loredana Groza a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, îmbrăcată într-un trening sport, negru și în loc de tocuri poartă papuci în picioare. De asemenea, artista a apărut fără pic de machiaj și necoafată. În imaginile suprinse de evz.ro, artista și-a arătat adevăratele trăsături ale feței. Pe Instagram, pe lângă machiajul de zi cu zi, Lory folosește și diverse filtre la fel cum fac toți utilizatorii, și așa i se schimbă fizionomia feței.

Citește și: Loredana Groza, fotografii incendiare pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „E prea mult, exagerezi cu astfel de poze”

Loredana Groza e criticată pe rețelele de socializare de fani că a exagerat cu operațiile estetice. Într-un interviu, cântăreața le-a dat peste nas, a spus că nu e operată.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena 1.