Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu: „Practic, eu vin cu o viață bună la pachet”

Cum arată bărbatul "perfect" pentru Bianca Drăgușanu. Blondina este, din nou, o femeie singură, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, cu care a avut o relație de trei ani de zile. Acum, admiratorii Biancăi au cale liberă să o impresioneze, însă trebuie să îndeplinească niște condiții.

21 sept. 2023, 18:11
Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu: „Practic, eu vin cu o viață bună la pachet”
Cum arată bărbatul "perfect" pentru Bianca Drăgușanu

Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta consideră că un „bărbat sărac este un bărbat prost”, motiv pentru care viitorul ei partener trebuie să aibă o situație financiară mult mai bună decât a blondinei.

Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu

Bianca nu ar avea nevoie neapărat de un bărbat care să o ajute financiar, pentru ea se descurcă foarte bine și își permite ce își dorește. Cu toate astea, vedeta nici nu vrea să audă că viitorul ei partener nu își permite o viață foarte bună.

Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine”, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale.

Prin urmare, orice bărbat care ar considera că are vreo șansă cu celebra vedetă, trebuie să-și facă calculele de acasă, mai ales că ea nu plătește pentru micile capricii ale vieții. „Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el. Ar fi un amețit, ca să zic așa.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre chinurile operațiilor estetice: „M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros”

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România

Iubita lui Gabi Bădălău îi merge foarte bine în țară, aici are familia, prietenii, dar și o afacere cu rochii, care se bucură de un real succes. Cu toate astea, blondina nu exclude să se stabilească în Dubai, acolo unde are deja cumpărat un apartament.

Destinația mea preferată este Dubai, de asta mi-am și cumpărat un apartament acolo. Apartamentul este gata, dar nu l-am văzut încă fizic.

Nu exclud varianta de a mă muta acolo. Dar eu cel mai bine mă simt aici, acasă, unde am afacerea, prietenii, familia, unde am totul. Asta ar presupune să încep o altă viață cu totul, dacă aș decide să mă mut. Dar nici nu exclud, că nu știi unde te poartă viața.

Eu sunt foarte mulțumită de viața pe care o am aici, sunt chiar foarte fericită. Am fost și la noi la mare, am mers la petreceri. Problema e că vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele.

Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele. Nu e un lucru rău, nu le judec. Dar spre exemplu, eu nu am reușit să ajung când a fost White Party, dar cu siguranță nu am pierdut nimic, pentru că e mereu aceeași lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu.