Cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Respect!”

Cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi. O mamă a devenit virală pe Internet după ce a distribuit un videoclip cu burta ei de gravidă, foarte neobișnuită, în timp ce purta tripleți. Internauţii au rămas fără cuvinte şi au felicitat-o pentru curaj.

25 ian. 2022, 21:30

Cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi. Michella Meier-Morsi, din Danemarca, a adus pe lume trei copii, Charles, Theodore și Gabriel, la începutul acestei luni, după ce și-a a împărtăşit povestea ei pe Instagram.

Citeşte şi: O mamă de cvadrupleţi din Iaşi, infectată cu COVID-19. Şi bebeluşii au fost testaţi

Cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi

Încă un motiv pentru ca oamenii să respecte toate mamele/ Este incredibil cum unii bebeluși cresc direct așa/ Nu am cuvinte… dar RESPECT!/ Am rămas fără cuvinte! Tu, draga mea, ești un SUPER EROU!”, este mesajul scris pe Instagram.

Înainte să nască, Michella a scris pe Instagram că suferă de „dureri groaznice” și a fost „covârșitor” să știe că va avea tripleţi. Ea a anunțat nașterea fiilor ei pe 16 ianuarie, descriind procesul drept „cele mai sălbatice 36 de ore”.

Nașterea a mers mult mai bine decât ne-am temut – mi-a părut rău pe parcurs, dar nu a fost nici pe departe la fel de rău ca data trecută”, a scris Michella.

Ea a postat și o fotografie cu stomacul ei postpartum la 10 zile după naștere, spunând că „devenise deja semnificativ mai mic”, dar era „greu și incredibil de dureros”.

Vezi şi: Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum cei opt fraţi celebri care s-au născut în acelaşi timp – FOTO