Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an. Prima apariţie pe scenă FOTO

Camelia Mitoșeru a suferit mult în ultima perioadă din cauza unui diagnostic crunt pus de medici. Recent, actriţa a fost sărbătorită pe scenă de colegii de la Teatrul "Constantin Tănase".

04 feb. 2022, 16:46
Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an. Prima apariţie pe scenă FOTO
Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an

Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an. Acum un an, Camelia Mitoșeru a suferit o operație complicată pe creier după ce, în urma unor analize amănunțite, medicii i-au găsit o tumoră beningă-meningiom.

Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an

Camelia Mitoșeru a revenit de curând pe scenă, la aproape un an de la intervenția chirurgicală pe creier pentru extirparea unei tumori. În plus, actriţa s-a confruntat în toamna anului trecut cu o altă problemă, după ce a suferit un AVC.

Camelia Mitoșeru a fost externată. Ce a pățit de fapt vedeta: ”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”

Acum, îndrăgita actriță și-a revenit după operația pe care a suferit-o şi a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment cu și despre actori. Este vorba despre Galele Savoy, la care Camelia Mitoșeru a fost invitată pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, fiind omagiată pentru întreaga ei carieră.

„Am avut bucuria să mă întorc în locul în care am crescut practic, să revăd oameni frumoși pe care îi respect și îi iubesc, un public minunat și mai ales să o văd pe Mama sărbătorită după mai mult de 20 de ani petrecuți pe scena teatrului de revista! Mulțumim tuturor!”, a scris fiul actriţei, Mihai Mitoșeru, pe Facebook.