Cum arată casa Adelei Popescu de pe litoralul românesc. Are vedere la mare, e înconjurată de o pădure de pini și a costat o avere

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt fericiții deținători ai unui apartament la mare. S-au gândit că e o investiție foarte utilă pentru vacanțele pe care le vor petrece pe litoralul românesc, alături de cei trei copii ai lor.

06 nov. 2022, 15:00

Adela Popescu și soțul său și-au cumpărat apartamentul din Olimp în urmă cu aproximativ un an. Locuința lor de pe litoral are vedere la mare și e foarte spațioasă. Cei doi s-au gândit că, fiind o familie mare, e mai greu să călătorească departe de casă, așa că o casă la mare e tot ce și-au dorit. Și iată că visul lor de a avea un loc unde să-și petreacă vacanțele de vară s-a îndeplinit.

Pentru a decora apartamentul achiziționat au folosit mobilier și decorațiuni în nuanțe de bej.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept 🙂 Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, spunea Adela Popescu la vremea respectivă.

Citește și Adela Popescu s-a pozat în costum de baie. Cum arată vedeta după trei sarcini: „Acordul soţului”

În opinia ei, Olimp este cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc. Prezentatoarea tv a spus că blocul în care se află apartamentul lor e înconjurat de o pădure de pini.

„Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, mai spunea actrița.

Cât costă un apartament în complexul din Olimp unde își petrece vacanțele familia Adelei Popescu

Un apartament cu două camere în complexul respectiv costă aproximativ 155.000 de euro. Având în vedere că Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii, cu siguranță că apartamentul pentru care au optat este mult mai scump.

Proiectul include mai multe dimensiuni de apartamente: unități de tipul camerelor de hotel, apartamente de două camere executive sau de trei camere, precum și patru duplexuri care ocupă ultimele două niveluri ale clădirii, oferind o panoramă senzațională asupra peisajului prin intermediul ferestrelor supradimensionate.

Fiecare apartament este dotat și cu terase generoase și decorate modern, cu un peisaj superb.

Citește și Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile