Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău. Imaginile din dormitor au fost făcute publice

Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău. Este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară, are o familie frumoasă, iar acum este pe deplin împlinită, pentru că a reușit să se mute în locuința mult visată.

23 feb. 2023, 21:57
Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău. Imaginile din dormitor au fost făcute publice
Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău

Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău. Recent, cântăreața a fost atât de fericită încât nu s-a putut abține și le-a prezentat fanilor ei cum arată casa ei. Dormitorul ei și al lui Adi Rus este unul luminos, cu un pat uriaș, covor pufos, draperii simple, iar pe peretele din dreapta stă agățat un portret în care apare cuplul.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Gurile rele spun că vedeta ar vrea să facă bani de pe urma fanilor ei

Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău

„Casa visurilor mele e casa mea!

”, a scris Vlăduța Lupău, alături de videoclipul pe care l-a postat pe TikTok, în care își arată dormitorul din casa ei de vis.

Fanii nu au întârziat să-și exprime bucuria pentru realizarea la care a ajuns Vlăduța Lupău, astfel că mulți oameni i-au transmis gânduri bune și felicitări. Videoclipul a adunat aproape 21k de aprecieri și peste 90 de comentarii.

E superbă! Să vă bucurați de ceea ce ați realizat și să creați amintiri de neuitat!/ Cândva avea o poză salvată cu această casă, acum e a ta! Un real exemplu că se poate!/ E superbă, Vlăduța… felicitări! Te simți împlinit când ajungi să ai un loc numit acasă, un loc făcut prin muncă și sacrificii”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vlăduța Lupău la videoclipul publicat pe contul ei de TikTok.

@vladutal Acasă ❤️ #vladutalupau ♬ Paradise – Ikson

Vlăduţa Lupău, despre căsnicia sa

Interpreta se declară mai fericită ca niciodată şi nu înţelege infidelitatea și destrămarea familiilor care se tot produc în zilele noastre. A scos şi o melodie de succes pe acesată temă, iar acum cântăreața a venit și cu un mesaj public.

După cum știți, am lansat piesa „Falsitate și păcat” și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic.

Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.