Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Gurile rele spun că vedeta ar vrea să facă bani de pe urma fanilor ei

Vlăduța își face ordine în garderobă, așa că a luat decizia de a pune la vânzare câteva dintre ținutele pe care nu le mai poartă. O parte din fani sunt foarte revoltați.

31 ian. 2023, 11:09
Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Gurile rele spun că vedeta ar vrea să facă bani de pe urma fanilor ei
Vlăduța Lupău a decis să își vândă hainele pe Instagram

Vlăduța Lupău este una dintre vedetele care au luat hotărârea de a scăpa de hainele vechi. Artista și-a dat seama că multe piese vestimentare nici măcar nu au fost purtate și ocupă spațiu inutil. Cântăreața investește foarte mult în ținute spectaloase deoarece contează foarte mult acest aspect atunci când își face apariția la un show. De-a lungul timpului, interpreta a colecționat piese scumpe pe care nu a apucat să le poarte.

În trecut, artista dona atât hainele ei, cât și pe ale soțului ei, Adi. Însă, aceasta și-a dat seama că gestul nu este apreciat și că hainele ajung la persoanele nepotrivite. Pentru a evita acest lucru, a decis să le vândă de acum înainte, pe o pagină separată de Instagram.

Citește și: Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman: ”Lasă-mă așa cum sunt eu, slab, prost, cum mă bârfești tu”

Fanii au fost foarte revoltați de această decizie. Mulți au criticat-o și i-au spus că vrea să facă bani de pe urma celor care își doresc să poarte hainele ei. Ei cred că ar trebui să le doneze pentru că are suficienți bani.

Vlăduța Lupău: „Banii mei sunt munciți”

Chiar dacă, de obicei, evită conflictele, acum nu a mai suportat și a reacționat imediat. Ea este de părere că nu îi poate spune nimeni ce să facă cu banii pentru care a muncit. Pe artistă a aderanjat-o că nimeni nu s-a gândit că acele haine au costat foarte mulți bani.

Citește și: Cătălin Măruță a revenit la tv. Cum l-au ironizat colegii de muncă după operația suferită. „Regele olog”

„Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la > și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv”, a spus Vlăduța Lupău.