Cum arată casa din America în care locuiește Carmen Harra și ce obiecte de artă deține

Carmen Harra s-a stabilit de ani buni într-o casă din Florida, care în anul 2022 a fost incendiată și prădată de hoți. Prezicătoarea se bucură de vederea Oceanului Atlantic, pe care îl zărește de la balconul apartamentului ei.

09 apr. 2024, 20:55
Cum arată casa din America în care locuiește Carmen Harra și ce obiecte de artă deține

În urmă cu 15 ani, Carmen Harra s-a stabilit în America. Și-a cumpărat în Florida o casă de 400 de metri pătrați. Locuința are și piscină, iar în  interior e decorată cu multe obiecte de artă în valoare aproximativă de două milioane de euro.

Cu toate că nu a făcut niciodată turul  oficial al casei sale, Carmen Harra se fotografiază adesea în livingul casei și ulterior, distribuie pozele pe rețelele de socializare. Candelabrele și piesele de mobilier deosebite atrag de fiecare dată atenția internauților.

„Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă. Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte.  E o casă frumoasă, pe care am cumpărat-o acum 15 ani”, a dezvăluit prezicătoarea, potrivit Click.

Casa a fost incendiată de hoți în 2022. „Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a povestit Carmen Harra la Antena Stars, acum doi ani.

Citește și: Lux și opulență la petrecerea organizată de Mădălina Ghenea pentru fiica ei de 7 ani! Imagini ca din basme surprinse pe Instagram

În plus, nu a fost singurul incident prin care a trecut de când locuiește în Florida. Vila a fost spartă de hoți.

„Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au oprit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a spus vedeta.

Carmen Harra are și un apartament cu vedere la Oceanul Atlantic

În afara vilei de lux de 400 de metri pătrați din Florida, fosta cântăreață mai deține în SUA și un apartament cu vedere la Oceanul Atlantic. Carmen Harra a investit considerabil în această proprietate. „Acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a precizat Carmen Harra, atunci când a făcut turul apartamentului ei în vara lui 2023.

Citește și: Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 20 de kilograme. „Am învățat să mănânc într-un anume fel”