Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic de pe malul Someșului. Actorul și soția și-au renovat locuința cu câțiva ani în urmă

Casa lui Florin Piersic, din Cluj-Napoca, se află pe malul Someșului. E o locuință elegantă, liniștită, pe care actorul a renovat-o în urmă cu câțiva ani.

08 dec. 2023, 19:17
Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic de pe malul Someșului. Actorul și soția și-au renovat locuința cu câțiva ani în urmă

Florin Piersic s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani și nu prea a mai urcat pe scenă decât rar, în anumite spectacole. Aparițiile tv au devenit și ele foarte rare pentru actor în ultimul timp.

Are o viață liniștită împreună cu soția lui, Anna Torok, în Cluj-Napoca. Locuiesc chiar în centrul orașului, într-o casă imensă, vopsită în galben și frumos decorată.

Citește și Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Florin Piersic și-a renovat locuința cu câțiva ani în urmă, a pus țiglă nouă și a plătit integral toate reparațiilor. A intrat în conflict cu vecina de la parter din cauza renovărilor, iar la final a dat-o în judecată. După renovarea acoperișului, Florin Piersic ar fi cerut banii celor care locuiau la parterul vilei. Se pare că actorul și soția sa nu au avut acordul vecinelor din vilă pentru a face renovări, iar de acolo ar fi pornit scandalul. În final, acesta a reușit să le facă pe cele două să contribuie la plata cheltuielilor pentru renovare, după ce s-a luptat cu acestea în instanță o perioadă, potrivit Gazeta de Cluj.

Florin Piersic e foarte atașat de țara lui și mai ales de Bucovina fiindcă acolo a copilărit. Actorul mergea tot timpul în acea zonă, alături de rudele sale.

“Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, şi mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea. N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina”, a declarat Florin Piersic, potrivit Observator News.

Citește și Adevărul despre slănina cu ceapa, mâncată de români. Dr. Vlad Ciurea: „Ardeleanul zice mereu: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!”