Cum arată casa luxoasă în care locuiesc Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii Power Couple. În emisiune formau un simplu cuplu, în realitate sunt milionari în euro

Daiana Anghel, o fostă prezentatoare de știri care a devenit cunoscută datorită sfaturile pe care le oferă pentru îngrijirea pielii, și chef Sorin Gontea duc o viață extravagantă în Brașov pentru care mulți în invidiază.

17 mart. 2024, 10:43

Cuplul a devenit și mai cunoscut după ce a obținut premiul cel mare în primul sezon al emisiunii Power Couple de la Antena 1. Daiana și Sorin stau într-o vilă luxoasă care îi impresionează pe toți trecătorii. Cei doi au o priveliște de vis din mansardă, de unde se vede centrul orașului Brașov.

Casa are un open space în care se află și living-ul și bucătăria și e dotată cu mobilier de culoare închisă, despărțită de zona de relaxare printr-o insulă. În living se află o masă mare în jurul căreia se află mai multe scaune. În dormitor există un pat matrimonial de dimensiuni uriașe.

Citește și Scandal pentru custodie între două vedete de la Antena 1! Cine sunt cei doi și de ce a intervenit tensiunea în familie

Și cum dressing-ul nu avea cum să lipsească, Daiana Anghel și-a amenajat multe dulapuri unde își ține toate hainele, gențile și accesoriile. Mansarda e cel mai spectaculos loc de casă fiindcă are o fereastră gigantică de unde se poate vedea priveliștea orașului de sus.

Cei doi au trecut și prin momente dificile. Daiana Anghel, născută pe 15 august 1984, la Hunedoara, a renunțat la cariera sa în televiziune acum mai bine de 10 ani, reușind să se impună ca un influencer de succes în domeniul frumuseții, cu peste 219 mii de urmăritori pe Instagram. Ea și Sorin Gonțea s-au căsătorit în secret pe 3 august 2019, după ce au fost mai întâi prieteni, iar relația lor a evoluat treptat într-o poveste de dragoste. „Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas”, a declarat Daiana Anghel despre relația lor.

Daiana și Sorin locuiesc în această casă care reflectă nu doar succesul lor profesional, ci și povestea lor de dragoste.

Citește și Gata cu vizitele în America, Irinel Columbeanu are interdicție! Fostul milionar nu-și mai poate vedea fiica. „Nu mai poate, din păcate”