Cum arată casa părinţilor lui Klaus Iohannis VIDEO

Părinţii candidatului ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, au părăsit România în anii de după Revoluţia din 1989 şi s-au stabilit în Germania. Astăzi, Gustav Heinz Johannis locuieşte într-o casă din Würzburg, alături de soţie.

RomaniaTV.net
29 oct. 2014, 20:32
Cum arată casa părinţilor lui Klaus Iohannis VIDEO

România TV a prezentat în exclusivitate, miercuri seara, imagini filmate cu imobilul în care trăiesc părinţii candidatului la prezidenţiale Klaus Iohannis.

Potrivit lui Klaus Iohannis, părinţii săi au emigrat în Germania la o vârstă destul de înaintată. „Aveau meserii simple: mama soră medicală, tata tehnician la o firmă din Sibiu. Părinţii mei au fost pensionari, deci ei au plecat pensionari fiind deja”, declara Johannis într-un interviu acordat pentru B1.

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a explicat că a reuşit să-şi cumpere cele 6 imobile în Sibiu în perioada în care imobilele din Sibiu erau mai ieftine din cauza exodului saşilor din Sibiu către Germania. Johannis susţine că, luate împreună, locuinţele sale „fac cât un apartament în Bucureşti”.

„Am avut oportunitatea, atunci când saşii au plecat, să investesc în imobile un pic mai ieftine. Cele şase case nu sunt şase: e casa în care locuiesc, două case mici cu două camere şi apartemente. Sunt şase locuinţe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în Bucureşti”, a declarat Iohannis.