Cum arată cea mai mare FARMACIE VODOO: De la cranii de maimuţe şi femur de elefant la praf de CAMELEON USCAT

Piaţa "Marche des Feticheurs", Lome, capitala statului african Togo, este considerată cea mai mare piaţă pentru produse vodo. De la animale moarte şi poţiuni magice, până la păsări vii şi păpuşi vodoo, oricine îşi poate cumpăra de aici ceea ce are nevoie. Un fotograf a reuşit să surprindă o serie de imagini credibile din acest loc.

12 mart. 2014, 17:46

Practicanţii vodoo consideră că lumea este un loc în care magia albă şi neagră se luptă pentru supremaţie. Mai mult, oamenii pot fi blestemaţi şi consumarea diferitelor poţiuni poate aduce noroc, iubire sau chiar bani. Acesta este şi motivul pentru care comercianţii vând maimuţe uscate, cranii de antilope, diferite păsări moarte, cozi de pui de crocodil, femururi de elefant, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Nu ai auzit NICIODATĂ aşa ceva: Cum sună LIMBA pe care nimeni nu o poate învăţa din cauza „CLICURILOR” ciudate

Constantine James, un fotograf britanic, a reuşit să surprindă obiectele bizare pe care oamenii le pot cumpăra din această piaţă. Imaginile sunt inedite şi arată cât de ciudat poate fi continentul african pentru restul lumii.

Citeşte şi Reacţia unei GIRAFE care nu a vrut să se lase fotografiată alături de un BICICLIST INSISTENT VIDEO