Reacţia unei GIRAFE care nu a vrut să se lase fotografiată alături de un BICICLIST INSISTENT VIDEO

Doi biciclişti se plimbau într-o rezervaţie naturală din America de Sud, când au dat nas în nas cu o girafă. Cu toate că la început animalul a părut sociabil, el a ajuns să distrugă bicicleta unuia dintre bărbaţi. Întreaga întâlnire a fost filmată.

06 sept. 2013, 17:52

Ryk van Niekerk şi Louise John Rex pedalau prin rezervaţia naturală Groenkloof din Pretoria, în cursul zilei de luni, când au întâlnit o girafă. Cu toate că la început ea părea sociabilă şi bărbaţii au reuşit să se fotografieze alături de ea, ulterior animalul sălbatic a devenit reclacitrant şi a distrus bicicleta de 2000 de lire a unui dintre bărbaţi, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Aventuri în safari: Cum a îngrozit o girafă o familie de turişti VIDEO

Cei doi nu au vrut să rateze întâlnirea cu ierbivora de peste cinci metri înălţime, dar au fost la un pas să fie călcaţi în picioare după ce girafa a început să îl alerge printre copaci.

Citeşte şi Girafă scăpată de la circ, omorâtă în Italia VIDEO

A trebuit să sar de pe bicicletă imediat, nu a mai fost timp să pedalez. Am întâlnit-o în timp ce mergea pe drum, girafa apărând chiar în faţa noastră. Am aşteptat să treacă mai departe, dar s-a apropiat. Are picioare lungi şi ai impresia că te poate călca într-o secundă„, a povestit unul dintre cei doi.