Cum arată cotele la câştigarea Champions League după stabilirea optimilor de finală. Programul meciurilor

Imediat după tragerea la sorţi a optimilor de finală ale UEFA Champions League, Manchester United a devenit marea favorită a caselor de pariuri la câştigarea trofeului. Real Madrid, campioana la zi a Europei, are doar a şasea cotă pentru repetarea performanţei!

07 nov. 2022, 16:56
Cum arată cotele la câştigarea Champions League după stabilirea optimilor de finală. Programul meciurilor
Cum arată cotele la câştigarea Champioans League după stabilirea optimilor de finală

Cum arată cotele la câştigarea Champioans League după stabilirea optimilor de finală. Manchester City este considerată de specialiști drept principala favorită să câștige cea mai importantă competiție intercluburi din lume (cota 2,60), anunţă Eurosport. „Cetăţenii” au ajuns o singură dată în finală, în 2021, când a pierdut în faţa lui Chelsea, scor 0-1. Campioana Angliei va juca în optimile mde finală ale competiţiei cu RB Leipzig.

Bayern Munchen, singura echipă care a terminat grupele cu maximum de puncte în acest sezon, are a doua şansă la câştigarea trofeului, dar la o diferența imensă faţă de Manchester City (cota 6,00 faţă de 2,60). Campioana Germaniei va juca în „optimi” cu PSG, echipa trio-ului Messi – Neymar – Mbappe. Curios este faptul că PSG este considerată de experți drept a treia favorită, cu o cotă de 8,00.

Surprinzător, Real Madrid, deţinătoarea trofeului, are abia a şasea şansă (12,00) la reeditarea performanţei din vară, în condiţiile în care va juca în optimile de finală cu Liverpool, a patra favorită, cu o cotă de 9,00!

Citeşte şi: CFR Cluj – Lazio în play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League. Programul complet

Cotele la câştigarea Champions League:

Manchester City – 2,6
Bayern – 6
PSG – 8
Liverpool – 9
Napoli – 10
Chelsea – 12
Real Madrid – 12
Tottenham – 16
Benfica – 20
Inter – 33
AC Milan – 33
Dortmund – 40
Porto – 66
Leipzig – 100
Eintracht Frankfurt – 150
Club Brugge – 200

Meciurile din optimile de finală ale UEFA Champions League:

RB Leipzig – Manchester City

Club Brugge – Benfica Lisabona

Liverpool – Real Madrid

AC Milan – Tottenham

Eintracht Frankfurt – Napoli

Borussia Dortmund – Chelsea

Inter Milano – FC Porto

PSG – Bayern Munchen

  • manșa tur va avea loc pe 14/15 și 21/22 februarie 2023, iar returul pe 7/8 și 14/15 martie 2023. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinale va avea loc pe 17 martie.