CFR Cluj – Lazio în play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League. Programul complet

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio, în play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon. Meciurile vor avea loc pe 16 (la Roma) şi 23 februarie 2023 (la Cluj-Napoca).

07 nov. 2022, 16:03
CFR Cluj – Lazio în play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League. Programul complet

CFR Cluj – Lazio în play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League. Meciurile vor avea loc pe 16 (turul) şi 23 februarie 2023 (returul). Lazio este în prezent pe locul 3 în Serie A. În ultima etapă de campionat a câștigat derby-ul cu AS Roma, scor 1-0. Lazio a terminat pe locul 3 în grupa de Europa League, sub Feyenoord și Midtjylland. Toate echipele au avut 8 puncte, la fel ca echipa care a terminat pe locul 4, Sturm Graz.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. „Nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate!”

După ce a încheiat în Grupa G pe locul secund, în spatele liderului Sivasspor, Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, chiar și-ar fi dorit să o întâlnească pe Lazio. Ștefan Gadola, acţionat minoritar al clubului din Gruia, a dezvăluit această dorință a lui Dan Petrescu pentru ProSport. „Asa a vrut Dan, asa am picat. Sunt acum cu un italian care tine cu AC Milan, mi-a zis ca va fi fanul nostru cu Lazio. Nu e o catastrofa. Am câştigat şi cu Roma, am bătut-o şi pe Lazio, de ce să nu-i eliminăm? Ţansele sunt fifty-fifty”, a spus Ștefan Gadola.

Citeşte şi: Dan Petrescu: „De 10 ani merg la acelaşi restaurant, o dată nu am avut o masă gratis”

Iată programul complet al meciurilor din play-off-ul Conference League:

FC Qarabag (Azerbaidjan) – KAA Gent (Belgia)

Trabzonspor (Turcia) – FC Basel (Elveţia)

Lazio (Italia) – CFR Cluj (România)

Bodo/Glimt (Norvegia) – Lech Poznan (Polonia)

Sporting Braga (Portugalia) – Fiorentina (Italia)

AEK Larnaca (Cipru) – Dnepr 1 (Ucraina)

Şerif Tiraspol (R. Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia)

Ludogoreţ (Bulgaria) – Anderlecht (Belgia)

Partidele vor avea loc la 16 şi 23 februarie 2023.

Finala competiţiei va avea loc la Praga.