Cum arată Cristian Popescu Piedone, după un an de închisoare. Fostul edil este de nerecunoscut

Închisoarea nu i-a priit lui Cristian Popescu Piedone. La un an de la încarcerarea sa în dosarul Colectiv, fostul edil de la Sectorul 5 a fost eliberat, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis recursul. Atunci când a ieșit din închisoare, majoritatea românilor au avut parte de un șoc și asta pentru că au văzut un Cristian Popescu Piedone complet schimbat.

21 iun. 2023, 18:50
Cum arată Cristian Popescu Piedone, după un an de închisoare. Fostul edil este de nerecunoscut
SURSA: INQUAM

Cum arată Cristian Popescu Piedone, după un an de închisoare. În imaginile surprinse în momentul ieșirii triumfale din închisoare a fostului edil, acesta apare complet schimbat, semn că condițiile din închisoare nu au fost tocmai blânde cu el.

Citește și Fiul lui Cristian Popescu Piedone îi cere oficial lui Klaus Iohannis să îl grațieze pe fostul primar pentru că are susţinere pe Facebook

Cum arată Cristian Popescu Piedone, după un an de închisoare

Cristian Popescu Piedone este vizibil mai slab și pare mult mai îngândurat, față de cum era în luna mai a anului trecut, atunci când Curtea de Apel Bucureşti, l-a condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Chiar dacă închisoarea și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic, Cristian Popescu Piedone spune că condițiile din detenție au fost de bun simț.

În ultimul an, fostul edil de la Sectorul 5 făcut diverse munci de la care nu s-a dat în lături și pentru care a primit mai multe recompense. Mai mult, Pedone a participat și la diverse cursuri.

”Cu siguranță, da. Dacă n-au făcut alegeri, scaunul e liber, trebuie să mă întorc” a spus Cristian Popescu Piedone, la eliberare, întrebat dacă se întoarce în funcția de primar al Sectorului 5. ”Până la Înalta Curte, n-am avut parte decât de culoare, comenzi, scheleți în dulap, dar iată, astăzi, justiția, prin ÎCCJ… există o speranță în România pentru dreptate” a spus edilul. ”Nu voi cere despăgubiri morale, pentru că voi câștiga, n-am nevoie. Voi fi repus în funcție, îmi voi duce sectorul până la capăt. A mă bate cu trecutul, îmi ard prezentul. Nu am nici vârsta necesară” a continuat el. A spus că-n închisoare s-a eliberat, nu s-a încarcerat. ”Condițiile din închisoare sunt cu bun simț, dacă ai bun simț. Am ieșit la muncă, am cosit, le-am făcut pe toate. Mi-am luat recompense, m-am dus la cursuri, dar ce cursuri n-am făcut” a spus Cristian Popescu Piedone despre condițiile din închisoare.

Citește și Cristian Popescu Piedone a fost eliberat. ÎCCJ i-a admis recursul în casație în dosarul Colectiv. Decizia este definitivă