Cum arată Daniel Onoriu după ce a stat 55 de zile în comă indusă. Fostul pilot de raliuri, surprins pe străzile din Capitală alături de soție

Daniel Onoriu a trecut prin momente grele duă ce a făcut operația în Turcia. Pilotul de raliuri a stat în comă 55 de zile. Au apărut primele imagini cu el și soția după ce a fost externat.

18 apr. 2022, 08:51
Cum arată Daniel Onoriu după ce a stat 55 de zile în comă indusă. Fostul pilot de raliuri, surprins pe străzile din Capitală alături de soție

Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, a ajuns, în urmă cu câteva luni, la spital, după o operație pe care a făcut-o în Turcia de mișcorare la stomac. Apoi a ajuns în țară și a început să se simtă foarte rău. Starea lui a început să se agraveze de la o zi la alta, iar medicii au decis să-i inducă coma timp de 55 de zile.

Familia a fost alături de el în toată această perioadă și spera la o minune, în timp ce medicii erau foarte rezervați. Daniel Onoriu a reușit, în cele din urmă, să treacă peste momentele grele.

Daniel Onoriu a fost externat ulterior din spital, iar în momentul de față se află în plin proces de recuperare. Familia îl încurajează în continuare în toată această perioadă. Fostul pilot de raliuri a fost surprins de reporterii Spynews la o cafenea din București, unde a ieșit alături de soția sa și o apropiată a familiei, după ce a stat zile întregi în spital.

Daniel Onoriu a slăbit foarte mult și se deplasează foarte greu, însă face tot ce îi stă în putință să se întoarcă la viața pe care a avut-o înainte. În imaginile surprinse în București Daniel Onoriu o ținea de gât pe partenera sa, s-a sprijinit pe ea ca să ajungă la mașină în siguranță.

Citește și Daniel Onoriu, primele declarații după ce a văzut moartea cu ochii! Ce spune despre medicul care i-a greşit operaţia

Daniel Onoriu s-a trezit din comă pe 27 ianuarie, iar pe 8 martie a ajuns acasă.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai „simplă” și „la modă” metodă de slăbire: gastric sleeve (n.r. – operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu pe pagina sa de Facebook. Daniel Onoriu a acuzat probleme grave după ce a suferit o operație de gastric sleeve la o clinică din Turcia.

Citește și Cum arată Daniel Onoriu, după ce a ieșit din comă! Pilotul a postat prima imagine pe rețele de socializare