Cum arată Daniela Crudu la o săptămână după ce a fost bătută. Primele declaraţii: „Mă simt foarte, foarte bine”

Daniela Crudu pare să fi trecut destul de uşor peste incidentul care a avut loc în urmă cu o săptămână, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei de origine croată. Bruneta este foarte optimistă şi veselă, repetând din nou că nu va depune plângere împotriva bărbatului.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 12:56

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a spus Daniela Crudu, pentru Spynews.

Daniela Crudu, anunţ-bombă despre SARCINĂ. Vedeta a ales FERTILIZAREA IN VITRO

 

S-a împăcat cu iubitul croat, după ce a desfigurat-o

Daniela Crudu a laut o decizie la care nu se aştepta nimeni, cel puţin nu atât de repede. La nici o săptămână după ce iubitul croat a desfigurat-o, bruneta a decis să treacă peste acest groaznic episod şi s-a împăcat cu el.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei pentri Wowbiz.ro.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a bătut-o pe Daniela Crudu

Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud.