Cum arată Diana Munteanu în costum de baie. Vedeta şi-a îngrijorat fanii: „Prea mult ai slăbit, eşti piele şi os”

Diana Munteanu a decis să facă o schimbare radicală, în ceea ce priveşte aspectul fizic. La 41 de ani, vedeta arată foarte bine şi asta pentru că are o dietă echilibrată, însă nu lipsesc nici antrenamentele fizice.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 05:52
Cum arată Diana Munteanu în costum de baie. Vedeta şi-a îngrijorat fanii: „Prea mult ai slăbit, eşti piele şi os”

Deşi multă lume este de părere că a slăbit prea mult şi că a exagerat cu operaţiile estetice, fosta prezentatoare se simte foarte bine în pielea ei. Recent, s-a pozat în costum de baie şi a postat imaginea pe reţelele de socializare, ceea ce a stârnit o serie de reacţii destul de dure.

Ti-ai schimbat total trasaturile…oare de ce? Erai frumoasa…/ Prea mult ai slabit!/ Extrem de slaba, eşti piele şi os/ Vaaaaiii cum exagerezi cu bronzatul, cum iti chinui pielea si o imbatranesti!!/ Prea bronzata,fara suparare„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Citeşte şi: Scandal AMOROS. Fata Catincăi Roman, părăsită de iubit pentru Diana Munteanu

„Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte”

Diana Munteanu și-a dorit să se reinventeze și să adopte un stil de viață mult mai sănătos, care, implicit, îi aduce schimbări majore și din punct de vedere al aspectului. În doar câteva luni, Diana a slăbit enorm.

Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.