Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani. Solista a fost grav bolnavă şi a locuit o perioadă în Elveţia

Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani. A fost o prezență specială în lumea muzicii, chiar înainte de Revoluție, iar în ultima perioadă a stat departe de lumina refectoarelor. Artista a luptat 13 ani cu o boală necruțătoare, cancerul, pentru care s-a tratat în Elveția, locuind la sora ei.

11 apr. 2022, 08:47
Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani. Solista a fost grav bolnavă şi a locuit o perioadă în Elveţia
Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani

Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani. În anii 90 era una dintre cele mai populare cântărețe. Cu un timbru vocal aparte, artista era nelipsită de la concerte și apariții TV. În ultimii ani, însă, nu s-a auzit mai nimic de ea.

Citeşte şi: Cum se menţine Angela Similea la 74 de ani. Ce intervenţii estetice şi-a făcut: „Trebuie să avem grijă de pielea noastră”

Cum arată Dida Drăgan la 75 de ani

Dida Drăgan a avut parte de necazuri greu de dus, având grave probleme de sănătate, cauzate, se pare, de problemele financiare fără ieșire. Artista a luptat 13 ani cu o boală necruțătoare, cancerul, pentru care s-a tratat în Elveția.

Recent, a fost fotografiată de Spynews.ro, acasă la ea, în Bucureşti. Cântăreaţa ține foarte mult la aspectul său fizic şi nu trece neobservată. Deşi purta o ţinută de zi, Dida Drăgan era aranjată, make-up-ul şi accesoriile fiind nelipsite, ca de obicei.

Dida Drăgan a suferit de o boală gravă

După ce a avut grave probleme cu datoriile la bănci, artista a mai trăit o perioadă grea. Ea pare că a fost diagnosticată cu o boală cumplită, pentru care a făcut tratament și chiar a suferit două intervenții chirurgicale. Acum, cele mai grele momente par să fi trecut.

Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public.

De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze.

Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei.