Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”

La începutul lunii noiembrie 2018, o știre cutremura showbizul românesc: Florin Busuioc suferise un infarct după un spectacol pe care-l susținuse la Craiova. A ajuns la spitalul din Craiova în stare gravă, în comă, a fost intubat și ventilat mecanic, apoi supus unei intervenții de urgență constând în coronografiere și stentare. Ulterior, a fost transferat la Institutul CC Iliescu din București. În mod miraculos, actorul și-a revenit complet destul de repede. Între timp, a renunțat la vicii și a adoptat o alimentație exemplară.

23 ian. 2024, 17:20
Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”

Florin Busuioc a primit o nouă șansă la viață în urmă cu 5 ani jumate. Conștient de miracolul din viața lui, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV și-a luat viața în serios și a renunțat la tot ce-i face rău. Nu mai fumează, a slăbit considerabil, a renunțat la pâine și dulciuri, cina nu ia mai târziu de ora 17.00 și nu mai face exces de cafea.

Cum arată dieta lui Florin Busuioc la 5 ani de când a suferit un infarct miocardic acut

Faptul că m-am lăsat de fumat s-a întâmplat într-un moment crucial al vieții mele, când am făcut infarct și, să fiu sincer, nu am simțit nicio nevoie să mai fumez după acest episod, poate și pentru că medicii care m-au tratat mi-au pus niște plasturi cu nicotină care, probabil, m-au ajutat. Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta […]

Citeste si De ce şi-a părăsit Florin Busuioc, de fapt, familia: „Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât […]

Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces. Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat„, a dezvăluit Florin Busuioc într-un interviu pentru viva.ro

Florin Busuioc nu face sport, dar face proceduri de remodelare corporală

Actorul nu face niciun fel de sport pentru că sportul îi amplifică senzația de foame, în schimb se plimbă pe jos cât de mult poate. În plus, face proceduri de remodelare corporală.

Nu fac sport. Carmen Barcan, cea cu care fac remodelare corporală, mi-a spus că nu este bine să fac sport în perioada asta, în care trebuie să slăbesc, pentru că sportul face foame. Mai fac plimbări pe jos, dar atât„, a dezvăluit actorul pentru sursa citată.

Citeste si Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”