Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”

Florin Busuioc circulă cu transportul în comun. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, reuşind să facă din rubrica meteo un adevărat show. O țară întreagă îi recunoaște vocea și râde la glumele lui. 

25 aug. 2022, 17:59
Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”

Florin Busuioc circulă cu transportul în comun. Pe lângă cariera în televiziune, prezentatorul este şi actor, unul extrem de talentat şi apreciat de public. A mărturisit recent că foarte multă lume îl recunoaşte după voce, chiar şi copii la vârste foarte mici.

Citeşte şi: Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Natalie este domnişoară în toată regula: „Sunt un tată fericit”

Florin Busuioc circulă cu transportul în comun

E adevărat. Sunt copii care mă recunosc de la câteva luni, un an, după voce, de la televizor, sunt copii mai mari care, am auzit chiar că ziceau „eu când mă fac mare vreau să mă fac prezentator Florin Busuioc”, deci aș avea ceva notorietate, să zicem. Ba chiar, răposatul Radu Anton Roman, la un moment dat, mi-a spus: „Tu ești atât de cunoscut, că poți să candidezi la președenție”. Ceea ce sigur, nu ar fi interesant, nu mă pricep deloc la politică sau la administrarea unei țări. Cred că ar fi o prostie din partea mea”, a declarat Florin Busuioc pentru Spectacola.ro.

Celebritatea nu îl împiedică pe Florin Busuioc să meargă la serviciu cu transportul public. Prezentatorul TV merge cu tramvaiul în fiecare zi și spune că i se pare ceva normal. „Merg cu tramvaiul. Și, care e problema. Vreau să spun că lumea în tramvai a început să mă cam cunoască. Dimineața, cel puțin, când plec la 5 și jumătate, mă întâlnesc cu aceleași fețe, care merg și ele la serviciu, ne salutăm, mă salut cu vatmanii, mă salut cu toată lumea, nu am niciun fel de problemă”, a mai declarat prezentatorul TV.