Cum arată Donatella Versace în costum de baie, la 65 de ani. Designerul a fost fotografiată pe o plajă din Sardinia

Donatella Versace, în vârstă de 65 de ani, și-a etalat fizicul pe o plajă din Sardinia, Italia. Designerul s-a bucurat de o adevărată lecţie de canotaj, pe care i-au oferit-o prietenii care o însoţeau, scrie Daily Mail.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 18:48

Fashionistă ca întotdeauna, Donatella a purtat, pe lângă costumul de baie din două piese, cu imprimeu floral, şi bijuterii. Ea a adăugat o notă strălucitoare look-ului său, datorită accesoriilor aurii, un colier, cercei cu cerc, dar şi o brățară statement.

 

Cine este Donatella Versace?

Donatella Francesca Versace este un designer italian, cunoscută îndeosebi pentru legăturile cu casa de modă Versace, moștenită de la fratele mai mare, Gianni Versace. Donatella deține azi 20% din acțiunile Versace, este directorul de creație al casei și supervizează toate colecțiile couture.

Cea mai mică dintre copiii familiei Versace, născută în Reggio Calabria, Donatella a studiat design în Florența și plănuia o carieră în PR la casa de modă a lui Gianni, deja cunoscută în anii ’80. Numai că fratele mai mare avea alte planuri pentru ea: o considera „muza și criticul său” și, după ce i-a dedicat parfumul Blonde, a numit-o director de creație al liniei Versus, gândită pentru publicul tânăr și parte din casa Versace.

La 18 iulie 1998, la un an și la trei zile după moartea lui Gianni, Donatella Versace și-a organizat primul spectacol de couture pentru atelierul Versace de la Hotelul Ritz Paris.

Ea și-a construit pistele peste piscina hotelului, așa cum fratele ei făcuse în fiecare an, deși de această dată folosea sticlă pură.

În prezent, ea supraveghează producția de duzină de colecții în fiecare an, deși în aceste zile este la fel de faimoasă pentru anturajul celebrităților sale și petrecerile ale căror oaspeți obișnuiți includ Sir Elton John, Liz Hurley, Catherine Zeta-Jones și Kate Moss. Chiar și Prințul Charles participă la petrecerile lui Donatella pentru celebrul și elita din Europa.