Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi este de nerecunoscut în prezent

Ema Uta este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Make-up artista are o carieră cu care se poate mândri, iar acum, nici pe plan amoros nu stă rău. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Mulți consideră că este frumusețea întruchipată, lucru de necontenit, însă te-ai întrebat cum arăta înainte de bisturiu? Vezi în galeria foto.

03 apr. 2024, 14:05

Ema Uta este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Make-up artista are o carieră cu care se poate mândri, iar acum, nici pe plan amoros nu stă rău. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Ema Uta este cunoscută și ca ”Regina transformărilor”.

Toată lumea consideră că Ema Uta este de o frumusețe rară, lucru adevărat, însă te-ai întrebat cum arăta înainte de bisturiu?

Citește și Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta! Cum arată inelul primit de make-up artistă

Toată lumea știe cine este Ema Uta, ea fiind în atenția publicului român deja de ceva vreme.

Talentată în arta make-up-ului, Ema Uta s-a dovedit a fi una dintre persoanele care s-au lansat pe propria muncă, fără doar și poate.

De asemenea, logodnica lui Alex Bodi este cunoscută și ca ”Regina transformărilor”, tocmai pentru că poate schimba un simplu chip, într-o femeie cu trăsături nemaivăzute.

„Regina transformărilor” este cea mai ales make-up artist de vedetele din România.

Până acum, pe scaunul de machiaj al logodnicei lui Alex Bodi au ajuns celebrități precum Delia, Antonia, Alina Eremia, Loredana Groza, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Deși de cele mai multe ori Ema Uta a apărut în public cu machiaj, fanii s-au întrebat adesea cum arată ea fără pic de mascara sau fond de ten, în timp ce alții sunt curioși cum arăta aceasta înainte de intervențiile estetice.

Recent, Ema Uta a postat o fotografie pe Instagram în care apare naturală, fără strop de machiaj. Imaginea s-a viralizat rapid, iar fanii au fost uimiți să o vadă pe vedetă în această ipostază.

În aceste momente, Ema Uta se află în vacanță în Maldive, acolo unde a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, controversatul om de afaceri Alex Bodi.

Ce intervenții estetice are make-up artista

Se poate spune că make-up artista trăiește viața la care multe femei visează, mai ales pentru că a avut posibilitatea de a-și schimba aspectul cu ajutorul medicilor.

Potrivit imaginilor cu Ema Uta din trecut, este foarte evident faptul că aceasta și-a adus câteva modificări la nivelul feței. Spre exemplu, comparativ cu trecutul, buzele ei au acum acid hilauronic.

De altfel, se poate vedea că are și lifting facial, dar și o operație a nasului. Pentru cei ce cunosc mâinile fine ale chirurgilor, este vizibil și faptul că aceasta are intervenții și la nivelul mandibulei.

Citește și Alex Bodi, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Ema Uta, cu doar câteva zile înainte de nuntă: „Ne vedem fiecare de viața noastră”

De asemenea, aceasta are și implanturi mamare. Un lucru e însă cert. Ema Uta este o femeie apreciată, muncitoare și talentată.