Cum arată Emilia Clarke la un an de la terminarea Game of Thrones. Imagini cu actriţa nemachiată şi nearanjată

Emilia Clarke a devenit un adevărat sex simbol datorită rolului Daenerys Targarien, pe care l-a avut în Game of Thrones. Cu părul lung și blond, adesea în scene nud, „Khaleesi” și-a făcut milioane de fani în întreaga lume.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 10:47
Cum arată Emilia Clarke la un an de la terminarea Game of Thrones. Imagini cu actriţa nemachiată şi nearanjată

Însă în viața de zi cu zi Emilia Clarke nu arată deloc ca personajul pe care l-a interpretat timp de 8 ani. 

Citeşte şi:  

Deși este considerată o femeie frumoasă, actrița nu iese în evidență cu ținutele sale și nici cu coafurile sau machiajul. Mulți îi consideră stilul vestimentar bătrânicios și rar face furori pe covorul roșu.

Îmbrăcată modest, într-o pereche banală de jeans, o bluză simplă, necoafată și nemachiată, Emilia Clarke nu pare un superstar de la Hollywood.

„Mama dragonilor”, dezvăluiri şocante despre scenele nud

Actriţa Emilia Clarke, în vârstă de 33 de ani, cunoscută pentru rolul Mama Dragonilor din serialul „Game of Thrones”, a povestit pentru o publicație străină, cum a fost constrânsă de producătorii filmului să filmeze scenele nud din primul sezon.

Emilia Clarke a povestit că iniţial a refuzat să se dezbrace, însă producătorii i-au spus că dacă nu o face îi va dezamăgi pe fanii serialului. De asemenea, Clarke a dezvăluit că s-a simţit prost după ce fanii au criticat-o pentru felul în care arată corpul ei. „Am avut certuri pe platourile de filmare în care am spus: Nu, cearceaful rămâne pe mine, iar ei răspundeau: Doar nu vrei să dezamăgeşti fanii serialului„.

Emilia avea doar 23 de ani atunci când a început să filmeze pentru serialul faimos și a mai declarat că înainte de orice filmare în care trebuia să se dezbrace, plângea în baie, pentru că era nouă în industrie, era la începutul carierei și nu știa ce impact vor avea ulterior scenele nud pe care le făcea.

Am primit rolul şi apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: A, deci asta era problema. Doar ce-mi terminasem studiile şi am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în script atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificaţia. Totul va fi în regulă. Îmi spuneam: voi plânge în baie, apoi mă voi întoarce şi voi filma scena şi va fi ok„, a mărturisit Emilia Clarke, în timpul unui interviu oferit actorului Dax Shepard, scrie The Independent.

Trec prin acest prim sezon şi habar nu am ce fac, nu am idee despre ce este vorba. Nu am mai avut experienţa unui platou de filmare şi acum sunt aici complet dezbrăcată cu toţi aceşti oameni şi nu ştiu ce trebuie să fac, nu ştiu ce se aşteaptă de la mine şi nu ştiu ce vreau şi ce nu vreau„, a continuat actriţa.


loading...