Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani. Actorul a suferit un AVC în urmă cu 5 ani

Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani. Actorul a marcat copilăria multor oameni, prin intermediul emisiunii "Feriți-vă de măgăruș", de la TVR 1. Ajuns la o vârstă venerabilă, se menţine foarte bine, potrivit ultimelor imagini.

30 mart. 2022, 11:52
Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani. Actorul a suferit un AVC în urmă cu 5 ani
Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani

Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani. În anul 2017, actorul a suferit un accident cerebral vascular ischemic, iar de atunci, a fost foarte grijuliu în ceea ce privește medicamentația. Glicemia și tensiunea le verifică regulat și își face analizele de două ori pe an.

Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani

Recent, actorul a fost fotografiat de Click.ro, pe stradă, în timp ce se îndrepta spre un chişc de ziare. A plecat de acasă îmbrăcat lejer, cu o geacă maro, dar şi cu mască, semn că e încă prevăzător când vine vorba de virusul care a făcut ravagii în toată lumea.

Citeşte şi: EXCLUSIV Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din cauza certificatului verde: „Vrem să mai luăm şi noi câte o haină, un parfum, un deodorant”

Sursă foto: Click.ro

Eugen Cristea arată foarte bine la vârsta de aproape 70 de ani, mai ales, având în vedere problemele de sănătate prin care a trecut.

Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea

Cei doi actori, care sunt și soți în viața reală, nu stau degeaba și au început să lucreze la numeroase proiecte dedicate publicului. „Ne-am montat amândoi și facem în continuare o serie de lucruri, care sperăm să îi bucure și pe spectatorii și cititorii. Este adevărat că majoritatea artiștilor și-au căutat activități din care să câștige bani.

Orice om normal trebuie sa își găsească niște activități ca să reziste unor perioade mai complicate. Noi poate chiar suntem în avantaj, pentru că avem o modalitate de a fi, de a exista, mai variată, în sensul că ne place să citim, să scriem, să ne uităm la filme.

Pe de altă parte, noi suntem pensionari și asta cu sau fără voia noastră, ne face să nu fim tot timpul pe scenă. Noi ne facem de lucru și am jucat în continuare, în particular sau oficial, am făcut-o și este nevoie de asta, să te exprimi, să exiști, să spui ceea ce știi mai bine sau mai rău.

Nu ne spunem pensia, dar suntem niște oameni destul se echilibrați din acest punct de vedere. Nu avem mașină, nu avem vilă, nu avem piscină, nu avem pretenții, deci cheltuielile noastre sunt foarte reduse. Lucrurile la noi au stat puțin diferit, datorită unor legi care au apărut înainte și de care beneficiem. Pensiile noastre depășesc 2000 de lei”, au declarant cei doi la Antena Stars.