Cum arată femeia care a născut OPT COPII odată după ce a slăbit 60 de kilograme. A pozat NUD

Recordul pentru cei mai mulți copii provenind de la o singură naștere și care au supraviețuit mai mult de o săptămână aparține americancei Nadya Suleman și a fost înregistrat în "Guinness World Records".

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 10:57

Pe 26 ianuarie 2009, la vârsta de 33 de ani, Nadya Suleman a născut șase băieți și două fete, recordul fiind dat de faptul că octupleții au supraviețuit mai mult de o săptămână.

Nadya Suleman, supranumită în presa americană „Octomom”, era celibatară la data nașterii octupleților, ea Femeia are în prezent 40 de ani și este mamă a 14 copii. Înainte de octupleți, a mai avut alte cinci sarcini, instalate tot ca urmare a inseminării in vitro și din care au rezultat șase copii.

Cum a ajuns mama a opt copii dintr-o femeie normală un sex simbol FOTO

Nașterea octupleților a generat și multe controverse în rândul specialiștilor în ceea ce priveşte tehnologia privind reproducerea umană asistată. Suleman a susținut, potrivit cnn.com, că a cerut să îi fie implantați doar cei șase embrioni, păstrați la congelator de la fertilizările anterioare, deși ar fi fost informată că limita maximă pentru vârsta ei ar fi fost de trei embrioni.

Aceeași sursă menționează că o anchetă din 2011 a Colegiului Medicilor din California a evidențiat că au fost congelați de la sarcina anterioară a femeii 29 de embrioni, medicul care s-a ocupat de procedură susținând că femeia ar fi dorit să îi fie transferați doar 12.

O altă controversă este legată de faptul că Nadya Suleman ar fi jucat în filme pentru adulți pentru a-și întreține copiii. Potrivit www.dailymail.co.uk, din mai multe interviuri rezultă că femeia nu a negat informația, susținând că a făcut tot ce a putut pentru a-și întreține familia. De asemenea, în 2012, femeia a acceptat să pozeze seminud pentru revista „Closer”, după ce a slăbit circa 60 de kilograme.

Nadya a pozat pentru revista Closer

Perfomanța anterioară în ceea ce privește numărul de copii născuți vii la o singură naștere a fost înregistrată de octupleții Chukwu (mama — Nkem Chukwu și tatăl — Iyke Louis Udobi), care s-au născut tot în Statele Unite, în 1998. După șapte zile de la naștere, însă, cel mai mic dintre cei opt copii a murit.