Cum arată femeia care nu a băut DE ZECE ANI Coca Cola GALERIE FOTO

Fotomodelul Gisele Bundchen, in varsta de 33 de ani, a declarat intr-un interviu pe Associated Press ca nu a consumat deloc sucuri acidulate in ultimi 10 ani.

18 ian. 2014, 10:24

Cu contracte de modelling de milioane de euro, o noua linie de lenjerie intima pe care a lansat-o toamna trecuta si doi copii mici de crescut, Gisele Bundchen a facut dezvaluiri despre viata ei ca mama si nevasta de fotbalist, relateaza Huffington Post, citat de PRO TV. Supermodelul nascut in Brazilia a marturisit ca nu se uita deloc la fotbal daca sotul ei Tom Brady nu evolueaza. Cei doi sunt casatoriti de 5 ani. „Ultimul lucru pe care l-as face in ziua mea libera este sa ma pieptan”a a declarat cu umor a sasea cea mai bogata femeie din industria entertainmentului.

Cel mai bine platit fotomodel din lume, din 2004 incoace a dezvaluit ca nu a consumat bauturi carbogazoase in ultimii 10 ani. „Sunt minunate, insa daca le pui in corpul tau, maschezi lucrurile. Nu am baut sucuri carbogazoase deloc in ultimii 10 ani. Primul lucru solid pe care l-a mancat fiul meu a fost papaya, dupa aia, avogado. Toata lumea mananca usturoi la noi in casa. Chiar si fiica mea cea mica. Nu mananca nimic daca nu are ustoroi in el.” a povestit Gisele.