Cum arată femeia care se îmbogăţeşte în luna februarie. Primeşte 10.000 de lire de la bărbaţi, de fiecare Valentine’s Day

Un model internaţional aşteaptă cu nerăbdare luna februarie a fiecărui an, deoarece se îmbogăţeşte la propriu. Femeia câştigă o avere din meseria de "amantă".

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 13:15

În fiecare an de Valentine’s Day, Hayley Leeanna, o „amantă” din Pererborough, primeşte 10.000 de lire sterline din partea bărbaţilor însuraţi cu care are aventuri, care se simt vinovaţi. Acestia îi oferă ori cadouri scumpe, ori bani pentru faptul că îşi înşeală soţiile.

Modelul de 37 de ani primeşte de la bijuterii din aur, până la ceasuri extrem de scumpe sau vacanţe în Thailanda. A primit un pandantiv în valoare de 750 de lire de la unul din bărbaţii cu care a avut o relaţie, iar altul i-a cumpărat un ceas Gucci de 560 de lire.

Cât câştigă cel mai bine plătite modele din lume

Revista Forbes a dezvăluit cât câştigă cel mai bine plătite modele din lume, într-un top realizat pentru anul 2018. Clasamentul a fost întocmit în funcţie de cifrele pentru veniturile din perioada 1 iunie 2017-1 iunie 2018.

Gisele Bundchen a condus 14 ani clasamentul cu cel mai bine plătite modele din lume. Anul trecut, Kendall a obţinut pentru prima dată titlul de cel mai bine plătit model din lume, detronând-o, după 14 ani, pe Gisele Bundchen (38 de ani).

În 2017, sora vitregă a top-modelului Kim Kardashian a câştigat 22 milioane de dolari. Pe locul al doilea în clasamentul cu cel mai bine plătite modele din lume se află Karlie Kloss (26 de ani), cu încasări de 13 milioane de dolari. Ea a depăşit-o pe Gisele Bundchen, care a ajuns pe locul al cincilea, în timp ce Kloss a urcat de pe locul şapte. În 2018, Karlie Kloss, care a defilat pentru Victoria’s Secret, a reuşit să încaseze suma de 13 milioane de dolari.

Karlie Kloss şi-a valorificat o prezenţă masivă pe reţelele sociale şi a semnat contracte profitabile cu mărci importante, precum Swarovski, Adidas şi Estee Lauder. Locul trei este împărţit de două top-modele, Chrissy Teigen (33 de ani) şi Rosie Huntington Whiteley (31 de ani), care au câştigat fiecare câte 11,5 milioane de dolari.

Chrissy a lansat o linie de vase de bucătărie şi o a doua carte de reţete culinare, în timp ce Rosie a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj şi parfumuri.