Cum arată FEMEIA GIRAFĂ, cu gâtul lung de 30 de CENTIMETRI: Mi-am făcut-o cu mâna mea FOTO

O femeie de 28 de ani din America are un gât lung de 30 de centimetri, fiind poreclită "femeia girafă". Inedit este faptul că tânăra a reuşit să îşi modifice singură lungimea gâtului, folosind mai multe inele de metal. 

08 mai 2014, 18:27

Sydney V. Smith, o tânără din Los Angeles, a început să îşi lungească gâtul punându-şi inele de cupru pe gât încă din anul 2011. Astfel, ea a ajuns la 11 inele, acestea apăsându-i pe oasele din jurul gâtului, motiv pentru care acesta a ajuns să aibă o lungime de 30 de centimetri, potrivit Oditty Central.

Citeşte şi Este CELEBRĂ, dar are un gât ORIBIL, ca de CURCAN: Este moştenire de la BUNICA FOTO

Femeia a fost fascinată ani de zile de modificările pe care tinerele din tribul Kayan Lahwi din Thailanda, care folosesc astfel de inele încă din copilărie, ajungând să aibă corpul deformat.

Am avut tot timpul gâtul mai lung. Când eram la şcoală, copiii îmi spuneau „fata girafă”. Ulterior am văzut apoi la televizor imagini cu femeile cu gâturile lungi din Thailanda şi am început să fiu fascinată de ele„, a declarat Smith.

Citeşte şi ÎNGROZITOR: Ce era în GÂTUL unui pacient i-a ŞOCAT şi pe MEDICI

Ea a început să folosească diferite dispozitive de lungire a gâtului ca din 2011 să recurgă la inele de cupru. în prezent spune că este dependentă de ele, chiar dacă are probleme cu muşchii şi oasele gâtului, recunoscând că nu vrea să se oprească aici.