Cum arată fetița Danielei Crudu, la opt luni. Bruneta a postat prima imagine cu chipul micuței Daiana Maria

Cum arată fetița Danielei Crudu, la opt luni. Fosta asistentă TV continuă să surprindă publicul cu noutăți din viața personală. După ce a născut primul copil în luna mai a acestui an, pe Daiana Maria, acum, este din nou însărcinată, însă, de această dată va a avea un băiat.

21 dec. 2023, 12:46
Cum arată fetița Danielei Crudu, la opt luni. Bruneta a postat prima imagine cu chipul micuței Daiana Maria

Cum arată fetița Danielei Crudu, la opt luni. După ce s-a retras din televiziune, bruneta a devenit foarte discretă pe partea personală. Își ține iubitul și fiica departe de lumina reflectoarelor, însă, recent, le-a arătat fanilor primele imagini cu chipul micuței Daiana Maria.

Cum arată fetița Danielei Crudu, la opt luni

Daniela Crudu radiază de fericire de când a venit pe lume fiica ei. Rolul de mămică o acaparează total pe fosta asistentă TV, însă reușește să își facă timp și pentru fanii săi. Spre surprinderea tuturor, micuța Daiana Maria a moștenit trăsăturile tatălui său, prea puțin seamănă cu mama ei. Îmbrăcată într-un combinezon roz și cu o căciuliță albă, micuța i-a cucerit pe internauți.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă.

N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a dezvăluit vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Daniela Crudu a făcut primele declarații despre viața de mămică. Cum se descurcă fosta asistentă TV cu creșterea micuței Daiana: „Nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice”

Daniela Crudu este din nou însărcinată

Daniela Crudu a anunțat recent că este din nou însărcinată, iar pentru a confirma acest lucru, a distribuit imagini cu burtica sa de gravidă. A păstrat această veste secretă timp de câteva luni și a decis să facă o surpriză fanilor săi în urmă cu puțin timp.

Se pare că a rămas însărcinată la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță numită Daiana Maria. Relația ei cu iubitul său pare să meargă perfect, deoarece au decis să mai aducă un suflețell pe lume.

Vestea fericită a fost confirmată chiar de către apropiații vedetei, care fac reclamă pe internet pentru o firmă de îmbrăcăminte. Această companie a postat o fotografie cu fosta asistentă TV, însoțită de un mesaj frumos.