Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut. Fanii spun că vedeta este de negăsit. Ce s-a întâmplat cu fosta asistentă TV

Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut. Bruneta trăiește momente unice din viața ei, în urmă cu câteva săptămâni a devenit pentru prima oară mămică, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, fanii au avut parte de o surpriză și anume că vedeta este de negăsit pe rețelele sociale.

31 mai 2023, 16:26
Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut. Fanii spun că vedeta este de negăsit. Ce s-a întâmplat cu fosta asistentă TV
Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut

Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut. Fosta asistentă TV trăiește, cu siguranță, unele dintre cele mai frumoase și atipice perioade din viața ei. Iubirea dintre ea și iubitul a dat naștere unui copil care le va bucura viața în fiecare clipă. Pentru că a fost mereu activă pe rețelele sociale, fanii au remarcat absența ei de câteva zile bune.

Citește și: Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei

Daniela Crudu, dată dispărută după ce a născut

Fosta asistentă TV a luat o decizie pe care nu mulți au înțeles-o și prin care a ridicat semne de întrebare. Mai concret, vedeta și-a șters contul de Instagram, acolo unde avea o mare comunitate de fani și un număr de postări pe măsură, fiind acum de negăsit pe respectiva rețea socială.

În schimb, pe Facebook și Tiktok, bruneta și-a păstrat conturile active, dar fără a avea vreo postare recentă. De precizat este faptul că ultima sa apariție în mediul online a fost momentul în care a pășit într-o clinică de înfrumusețare.

De acolo le-a vorbit tuturor celor care o urmăresc, spunându-le la ce intervenții a apelat acum, după ce a născut, căci timp de nouă luni și-a prioritizat sarcina și bebelușul.

Am fost gravidă și n-am avut voie să-mi fac nimic, abia așteptam să revin, primul lucru a fost să revin aici”, a spus atunci Daniela Crudu, urmând să se afle și la ce intervenții a recurs după ce a devenit mamă de fată.

Ce nume a ales pentru fetiţa sa

Daniela Crudu a dezvăluit că va avea o fetiță, căreia i-a ales deja numele. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu.

Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău”, a mai spus Daniela Crudu, care a porecizat că va naște în luna mai a anului 2023.

Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii: „Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”.