Cum arată fetiţa lui Codin Maticiuc. Smaranda are un an şi câteva luni: „Varianta feminină a tatălui”

De mai bine de un an, Smaranda, fetiţa lui Codin Maticiuc, îi face viaţa mai frumoasă. S-a obişnuit destul de repede cu "meseria" de tătic şi, se pare că îi place foarte mult în această ipostază.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 07:36
Cum arată fetiţa lui Codin Maticiuc. Smaranda are un an şi câteva luni: „Varianta feminină a tatălui”

Micuţa a împlinit un anişor la începutul lunii aprilie şi se bucură de toată atenţia familiei, dar în special al tatălui ei. „Craiul de Dorobanţi” o postează destul de des pe reţelele de socializare şi se mândreşte cu fiecare imagine. 

Recent, Codin a postat o fotografie cu micuţa Smaranda, în timp ce mănâncă pepene. Fanii nu au putut să nu remarce faptul că fetiţa este adorabilă, dar şi că seamănă leit cu actorul. 

Ea.

Publicată de Codin Maticiuc pe Luni, 22 iunie 2020

Codin Maticiuc, un tată împlinit

Codin Maticiuc a fost cel care a postat şi prima imagine cu mânuţa fetiţei lui pe reţelele sociale, vrând să împărtăşească cu prietenii şi fanii săi minunea din viaţa sa. Codin Maticiuc este în culmea fericirii, iar prima declaraţie pe care a făcut-o despre micuţa lui este foarte emoţionantă.

Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii„, a precizat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, la XNS.